Monster Semruk S6 v1.2.3 RTX 5090 alınır mı?

Kortyminati

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, yaklaşık 2 ay önce henüz RTX50 serisi laptoplar için tam cikmamisken şöyle bir konu açmıştım > Tulpar T6 v1.2.5 vs MSI Vector 16 i9-14900HX RTX 4090

Şu an Monster yakın bir zamanda internet sitesine böyle bir laptop eklemiş >
Semruk S6 V1.2.3 16" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Sizce bu laptop alınır mı? Neredeyse ayni fiyata Lenovo 4090'lı laptop satıyor, içinde 5090 olan diğer laptop markalarına bakmadım henüz. O konuda da öneriniz varsa müteşekkir olurum efenim.

@YüzbaşıJohnPrice 👀🫠

Son düzenleyen: Moderatör:
Aceleniz yoksa beklemeniz daha iyi olur. 200k bandında Legion, MSI Vector benzeri premium cihazlar bulunur diye düşünüyorum.
Ekstra olarak da 200k bütçe için 170e sistem toplayıp 30kya MacBook Air almak bence çok daha mantıklı. Laptop o kadar güçlü değil maalesef.

Aceleniz yoksa beklemeniz daha iyi olur. 200k bandında Legion, MSI Vector benzeri premium cihazlar bulunur diye düşünüyorum.
Ekstra olarak da 200k bütçe için 170e sistem toplayıp 30kya MacBook Air almak bence çok daha mantıklı. Laptop o kadar güçlü değil maalesef.

Teşekkürler, seyahat ve render ozelliklerinin birlikte olmasi gerekiyor ondan dolayı iyi bir ekran kartlı Windows tercih ediyorum.

Selamlar, yaklaşık 2 ay önce henüz RTX50 serisi laptoplar için tam cikmamisken şöyle bir konu açmıştım > Tulpar T6 v1.2.5 vs MSI Vector 16 i9-14900HX RTX 4090

Şu an Monster yakın bir zamanda internet sitesine böyle bir laptop eklemiş >
Semruk S6 V1.2.3 16" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Sizce bu laptop alınır mı? Neredeyse ayni fiyata Lenovo 4090'lı laptop satıyor, içinde 5090 olan diğer laptop markalarına bakmadım henüz. O konuda da öneriniz varsa müteşekkir olurum efenim.

@YüzbaşıJohnPrice 👀🫠

O fiyata MSI Lenovo öneririm mostera vermeyin o fiyatları.
Önemli olan onun içinde ne olduğundan ziyade ne kadar optimize şeklinde çalışıyor olması.
5000 serisi moster yerine 4090 Lenovo tercihimdir render için istiyorsan da Intel yerine AMD al.

Teşekkürler, seyahat ve render ozelliklerinin birlikte olmasi gerekiyor ondan dolayı iyi bir ekran kartlı Windows tercih ediyorum.
Tabii ki tercih sizin o konuda bir şey diyemiyorum ama rtx 5090 laptop aşağı yukarı rtx 5070 ti pc gücünde. Render vs işlerde sizi üzebilir, sonuçta az paralar verilmiyor. Ben sadece bu konuda uyarı yapmak istedim. Eğer ki render vs işlerini seyahat esnasında nadiren yaparım derseniz de rtx 4060 laptop + masaüstü yine düşünebilir. Dediğim gibi sadece performans farkı üzmesin diye söylüyorum

Son düzenleme:
@804177
"Alınmaz, fiyatı çok pahalı. Aynı donanımsal özelliklere sahip ve daha kaliteli kasaya sahip cihazi 150 bin TL civarına bulmak mümkün;

Hem de OLED panelli."

Demişsiniz ama AH0001NT IPS LED panel olarak geçiyor. OLED panelli olan modeli AH0004NT dikkat edelim.

Kaynak nedir? HP'nin kendi sitesinde OLED olarak geçiyor.

1748197302114.png

Linkteki 0001nt modelinin satış adresini açınca 0004nt modeli çıkıyor. O ilana göre yorum yapınca hata yaptım kusura bakma

0001nt OLED
0004nt IPS

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250525_212622_sahibinden.jpg
    Screenshot_20250525_212622_sahibinden.jpg
    131,9 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı