Monster sipariş deneyimleri

Sıkıntı laptopta değil işlemcide haberin olsun. 5 GHz turbolayan laptop işlemcisini zaten bir tek üstün zekalı Intel mühendisleri yapıyor.

Arkadaşım 10300H MSI kullanıyor, diğer arkadaşım 10750H Monster kullandığı halde 70-80 derecelerin üstünü görmüyor ama MSI kullanan arkadaşım daha GTA 5 açar açmaz 95 dereceleri görüyor. Bir de Turbo sıkıntısı 10750H'da daha fazla olduğu halde. Sıkıntı laptopta, birazcık araştırırsan GL65 modelinin ısındığını görebilirsin. Muhtemelen işlemci soğutucusunda fabrikasyon olarak bir hata var.

Abra A5 kullanıyorum V15 idi galiba i7 10.nesil 1650 Ti 16 GB RAM SSD+HDD gayet memnumum ikinci monitörde taktım HDMI ile ama DP girişi var onla yapacağım DP kablosu alıp gayet iyi bir bilgisayar oyun değil de daha çok mühendislik programları için aldım ve gayet iyi götürüyor.

Arkadaşım 10300H MSI kullanıyor, diğer arkadaşım 10750H Monster kullandığı halde 70-80 derecelerin üstünü görmüyor ama MSI kullanan arkadaşım daha GTA 5 açar açmaz 95 dereceleri görüyor. Bir de Turbo sıkıntısı 10750H'da daha fazla olduğu halde. Sıkıntı laptopta, birazcık araştırırsan GL65 modelinin ısındığını görebilirsin. Muhtemelen işlemci soğutucusunda fabrikasyon olarak bir hata var.
Videolara baktım. Evet bir tık daha soğuk gibi MSI'dan ama 90'lara kadar çıkıyor kolayca. Bana kalırsa sadece işlemci soğutması kötü. RTX 2070 115W'ı gayet güzel soğutuyor. 75 derecelerde falan geziyor.

Arkadaşım 1650 ve 10300h'lı olan modelini kullanıyor, ekran kartı sıcaklıkları gayet iyi ama dediğim gibi işlemci sıcaklığı 95-100'ü rahatlıkla görüyor, oyunu açalı 2-3 dakika anca olduğunda bir de. Monster'ı olan arkadaşım 10750h kullanıyor ve 75-80'lerde işlemci sıcaklığı. Yani MSI GL65 kasasının işlemcisi soğutucusunda bir sorun var, belki sende o kadar olmayabilir ama 1650-1650ti'lı olan modellerinde aşırı bir işlemci ısı problemi var. Hava akışı falan çok iyi laptopun, muhtemelen bakır borularda bir hata var. Ayrıca MSI'ın kasası da fazlasıyla plastik, dokununca içine çöküyor direkt olarak bu da güven hissi vermiyor açıkçası.

Arkadaşım 1650 ve 10300h'lı olan modelini kullanıyor, ekran kartı sıcaklıkları gayet iyi ama dediğim gibi işlemci sıcaklığı 95-100'ü rahatlıkla görüyor, oyunu açalı 2-3 dakika anca olduğunda bir de. Monster'ı olan arkadaşım 10750h kullanıyor ve 75-80'lerde işlemci sıcaklığı. Yani MSI GL65 kasasının işlemcisi soğutucusunda bir sorun var, belki sende o kadar olmayabilir ama 1650-1650ti'lı olan modellerinde aşırı bir işlemci ısı problemi var. Hava akışı falan çok iyi laptopun, muhtemelen bakır borularda bir hata var. Ayrıca MSI'ın kasası da fazlasıyla plastik, dokununca içine çöküyor direkt olarak bu da güven hissi vermiyor açıkçası.
Evet plastiği çok iyi değil. MSI diyince daha kaliteli bir şey beklersin ama bu görece ucuz modeli.
Şimdi bende RTX 2070 var, doğal olarak bu işlemcinin RTX 2070'i beslemesi daha zor. Benimki daha çok ısınmalı diye düşünüyorum ama garip. Evet laptop çok ısınıyor o doğru ama işlemci ile alakalı. Ha, dediğin gibi soğutması daha iyi olabilirmiş yine bir sıkıntı var. Bakıyorum Monster ortalama 85 çalışıyor, bu 90.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı