Çözüldü Monster T5 20.3 %100 kullanımda 77W kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shura26

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartım 130W ama sadece 77W kullanıyor olarak gorunuyor. Çesitli stres testlerini denedim ve ekran kartına yük bindiğinde kendini kapatıyor ve bilgisayar Intel UHD grafik kartına geçiş yapıyor ve kapatıp acsamda bu sorun duzelmiyor. Bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Ekran kartı yok gibi görünüyor size W değeri için bir görsel bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• test.png
    3 MB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cok teşekkür ederim, gercekten rezillik. O zaman Watt sorunu ve ekran kartının kapanması birbirini tetikleyen durumlardır herhalde değil mi? Kusura bakmayın pek bir bilgim yok bu konularda.
Evet, oyle. Genelde yani, senin laptopunda farkli bir sorun olusmus veya temizlik yaparken bir hata yapmis da olabilirler uzaktan bu kadar yardimci olabiliyorum.

Sicaklik degerlerini yeni gordum hotspot degerin 106C kadar cikiyor GPU'nun kendini kapatmasi normal. Macundan sonra duzelir. Sen bu sekilde bilgisayari fazla zorlama. Adamlara da teknik servis bir arkadasim yanlis macun kullandiginiz icin oldugunu soyledi dersin. Daha kac kisiyi boyle magdur edip bilgisayarlarini riske atacak bu adamlar bilmiyorum vallahi.
Thermal Throttle, bakima falan gonderdiysen icine edip geri gondermislerdir.

Thermal Throttle, bakima falan gonderdiysen icine edip geri gondermislerdir.

Evet, gercekten bakimdan sonra boyle oldu nerede yanlış yapmis olabilirler servis randevusu aldim gittigimde söyleyeyim, peki kendim halledebilecegim bir şey mi bu durum yoksa donanimsal bir ariza midir, cok teşekkür ederim

Evet, gercekten bakimdan sonra boyle oldu nerede yanlış yapmis olabilirler servis randevusu aldim gittigimde söyleyeyim, peki kendim halledebilecegim bir şey mi bu durum yoksa donanimsal bir ariza midir, cok teşekkür ederim
Donanimsal ariza degil yanlis macun kullanmaktan. Ben sana link atayim baska macun kullanma gibi bir luksun yok zaten. Kullanirsan yine aynisi olur, bilmiyorlar amatorler. Servise hangi macunu kullanacagini da biz ogreteceksek ne anladim ben bu omur boyu bakim safsatasindan.

Surdan 7958 modelinden 1gr olanindan iki tup al bir tanesini servise ver inatla da rica et kullanmalarini. Diger tup yedek dursun.

Cok teşekkür ederim, gercekten rezillik. O zaman Watt sorunu ve ekran kartının kapanması birbirini tetikleyen durumlardır herhalde değil mi? Kusura bakmayın pek bir bilgim yok bu konularda.

Evet, oyle. Genelde yani, senin laptopunda farkli bir sorun olusmus veya temizlik yaparken bir hata yapmis da olabilirler uzaktan bu kadar yardimci olabiliyorum.

Sicaklik degerlerini yeni gordum hotspot degerin 106C kadar cikiyor GPU'nun kendini kapatmasi normal. Macundan sonra duzelir. Sen bu sekilde bilgisayari fazla zorlama. Adamlara da teknik servis bir arkadasim yanlis macun kullandiginiz icin oldugunu soyledi dersin. Daha kac kisiyi boyle magdur edip bilgisayarlarini riske atacak bu adamlar bilmiyorum vallahi.

Son düzenleme:
Çözüm
Valla cok sag olun cok yardimci oldunuz,gunlerdir deniyorum ama ekran karti kendini bu surecte en az 50-60 kez kapatmistir umarim bir zarar gelmemistir...

Hocam ben siz yazmissiniz o an dalginliktan macunun modelini ayni sanmisim ama 7950 olanini almisim bir sorun olur mu iptal etmeye çalışacağım ona gore, teşekkürler

Son düzenleme:
@gen2

Yok ben de onu kullanıyorum cok bir fark yok aralarinda.

Cihazi bugün servisten teslim aldim, termal macun yenileyip bana geri verdiler sorun neymis diye sorunca yanlış bakim ve batarya soketinin yerine tam oturtulmamasi dediler... Gercekten saka gibi 1 aydir ugrastigim sorunun bu kadar saçma bir sebepten meydana gelmesi ve buna sebep olan kisilerin kendilerini profesyonel olarak lanse etmesi gercekten gunumuz Turkiyesinin ozeti. Size de ayirdiginiz vakit icin teşekkür ederim. @gen2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…