Ekran kartı sürücüsü devre dışı kalıyor

ilkerzturk19

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Otomasyon Teknikeri
Arkadaşlar selam, genelde oyun oynarken başıma gelen bir sorun var, görüntü bir anda gidiyor ve PC'ye reset atmadan düzelmiyor, açıldığında ise ekran kartı sürücüsü devre dışı kalmış oluyor,

Görüntü gittiğinde ekran kartı fanları ve LED'leri çalışmıyor, yazılım silip yüklemeyi, format atmayı vs denedim ama çözüm olmadı, sizse sorun ekran kartında mıdır? Ya da başka bir çözümü var mıdır?

Arkadaşlar selam, genelde oyun oynarken başıma gelen bir sorun var, görüntü bir anda gidiyor ve PC'ye reset atmadan düzelmiyor, açıldığında ise ekran kartı sürücüsü devre dışı kalmış oluyor,

Görüntü gittiğinde ekran kartı fanları ve LED'leri çalışmıyor, yazılım silip yüklemeyi, format atmayı vs denedim ama çözüm olmadı, sizse sorun ekran kartında mıdır? Ya da başka bir çözümü var mıdır?

Reis sorunun birebir aynısını yaşıyorum, sorunu çözebildin mi? Çözdüysen yardımcı olursan sevinirim.

Arkadaşımın PC ile neredeyse tüm parçaları denedim, sorun anakartta çıktı ekran kartı soketimde genişleme olmuş, yeni anakart aldım sorun düzeldi

Ben yazılımsal oldugunu düşünüyorum fiziksel bakmadan önce ne yapmamı önerisin
Ekran Kartım: RX6700
İşlemci: Ryzen 5 5500
Oyun oynarken bir anda ekran gidiyor ve sinyal yok diyor bilgisayardaki her şey çalışıyor Discord'daki arkadaşlarıma sesim vs gidiyor bilgisayarı kasadan kapatıp açıyorum geri açtığımda Aygıt Yöneticisi ekran kartımın devre dışı kaldığını söylüyor. Etkinleştirip terkar res atıyorum berilli bir sure sonra tekrar aynı şeyler yaşanıyor
Tek denediğim şey ekran kartı driverim AMD softwarayi silip tekrar kurmak fakat düzelmedi ne yapmalıyım sence

Aynı sorunu yaşamışız, bene yazılımsaldır diye belki 3-4 ay araştırdım. Çözüm bulmadım, yazılım sildim yükledim, ekran kartını sildim temizledim bakım yaptırdım sağlam bir yere, en son anakartta çıktı sende donanımları kontrol et, özellikle anakartta ekran kartının takıldığı soketi bi salla hafif bakalım normal dışı bir sallanma var mı ?

Aynı sorunu yaşamışız, bene yazılımsaldır diye belki 3-4 ay araştırdım. Çözüm bulmadım, yazılım sildim yükledim, ekran kartını sildim temizledim bakım yaptırdım sağlam bir yere, en son anakartta çıktı sende donanımları kontrol et, özellikle anakartta ekran kartının takıldığı soketi bir salla hafif bakalım normal dışı bir sallanma var mı?

HDMI kablosunu cıkar tak yaptım soketa baktım herhangi bir sorun var gibi görünmüyor bilgisayar neredeyse yarım saattir açık bilgisayar herhangi bir sorun yok şimdi bir oyun girecegim tekrardan olursa söyleyeceğim

Aynı sorunu yaşamışız, bene yazılımsaldır diye belki 3-4 ay araştırdım. Çözüm bulmadım, yazılım sildim yükledim, ekran kartını sildim temizledim bakım yaptırdım sağlam bir yere, en son anakartta çıktı sende donanımları kontrol et, özellikle anakartta ekran kartının takıldığı soketi bir salla hafif bakalım normal dışı bir sallanma var mı?

Tekrardan aynı problemi yaşıyorum sanırsam oyuna girince oluyor bu yazılımsal değil midir sence

Son düzenleme:
HDMI kablosunu cıkar tak yaptım soketa baktım herhangi bir sorun var gibi görünmüyor bilgisayar neredeyse yarım saattir açık bilgisayar herhangi bir sorun yok şimdi bir oyun girecegim tekrardan olursa söyleyeceğim

Tekrardan aynı problemi yaşıyorum sanırsam oyuna girince oluyor bu yazılımsal değil midir sence
Power kaç watt yetmiyor olma ihtimali var mı? Yazılımla alakalı pek yapıcak bir şey yok sil yükle dışında başka ne yapılabilir bilmiyorum format bile attım ben her şey aynı şekilde oldu, anakartı değiştirdiğimden beri yani 1 haftadır hiç kapanmadı hala korkuyorum :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı