Hangisi tercih edilmeli? TUF serisinin AMD işlemcili modellerinin bir ısınma problemi olduğu malum ama testlerde 4800H işlemci, 10750H işlemcisinden daha iyi performansa sahip. Kullanıcıların deneyimlerini de öğrenmek isterim.
Kağıt üstünde R7 4800H varken i7 10750H alınmaz ancak ASUS TUF serisi de ısı sorunlu. İkisini de almayın. Bütçeniz dahilinde başka modellere bakacağım, daha iyisini bulamazsam Monster'ı önereceğim.
HP Omen 15-EK0000NT 3A692EA i5-10300H 16 GB 512 GB SSD RTX2060 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
HP Omen 15-EK0000NT 3A692EA i5-10300H 16 GB 512 GB SSD RTX2060 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
GameGaraj Fenix 10TN-144 önermiyorum, incelemesini yapan bir arkadaş vardı. O bilgisayar da 90-95 derecelerde geziyor, soğutması iyi olmayan modeller bunlar. Kullanıcılarından memnun olmayanlar da var. Bu dereceleri gören kullanıcılar yine iyi diye önerebilecekler mi gerçekten merak ediyorum bu durumu. Kağıt üstünde donanım açısından iyi olabilir ama soğutması iyi değil. Heatsinklerini de hiç beğenmiyorum zaten. İncelemeden öneriliyor dizüstü bilgisayarlar. Bu bütçede RTX 2060 veya RTX 2070 kullanılan ancak soğutması çok başarılı diyeceğim bir cihaz bulamıyorum. R7 4800H GTX 1650 Ti kombinli ürünlere bakılabilir. HP Omen'in soğutması fena durmuyor.
GameGaraj Fenix 10TN-144 önermeyin artık lütfen rica ediyorum, incelemesini yapan bir arkadaş vardı. O bilgisayar da 90-95 derecelerde geziyor, soğutması iyi olmayan modeller bunlar. Kullanıcılarından memnun olmayanlar da var. Bu dereceleri gören kullanıcılar yine iyi diye önerebilecekler mi gerçekten merak ediyorum bu durumu. Kağıt üstünde donanım açısından iyi olabilir ama soğutması iyi değil. Heatsinklerini de hiç beğenmiyorum zaten. İncelemeden öneriliyor dizüstü bilgisayarlar. Bu bütçede RTX 2060 veya RTX 2070 kullanılan ancak soğutması çok başarılı diyeceğim bir cihaz bulamıyorum. R7 4800H GTX 1650 Ti kombinli ürünlere bakılabilir. HP Omen'in soğutması fena durmuyor.