Orcoo95
Hectopat
- Katılım
- 10 Aralık 2017
- Mesajlar
- 126
Merhaba arkadaşlar kısaca anlatmak gerekirse başlıktaki modele sahibim. En ufak zorlayıcı eylemde en kolay örneği CS:GO’da işlemci 95 dereceleri görüyor. Mühendislik öğrencisiyim bu sıcaklıklarda işlemci hız düşürdüğü için analiz sürelerimde uzuyor. Alalı 4.5 ay oldu. Çeşitli yerlerden aldığımdan beri firmaya bunu söylüyorum. İlk seferler normal sıcaklık dendi. Sonra servise gönderim bakım gerekli dendi. Geçen hafta İstanbul’a gidip servise verdim. Bakım aynı gün yapılıyor. Yapıldıktan sonra geri döndüm ve hemen test ettim. Aynı sıcaklık değerleri devam ediyor. Servise aldılar. Alırkende açıklama kısmına CS:GO gibi bir oyunda “Müşterimiz T7 V13.1 modelinden daha fazla ısınıyor sikayetinde bulundu” diye yazıldı. Monster YouTube sayfasına girip o modelin ısı değerlerine bakabilirsiniz. Pazartesi geri dönüş yaptılar. Onarım tamamlandı, termal bakımı yapıldı diye. Bende kargo verilmeden test fotografları istedim. Aşağıya koyacağım. Bunları görünce aradım ve bana hala normal normal dediler. Bende bundan daha ucuz model varken bana 3 fanlı diye bu modeli aldırdınız dedim. Almadan önce forum yazısını aşağı koyacağım, mağazada aynı şey söylendi. Çözün veya iade istiyorum dedim. İlkde yasal haklarınızı kullanın dendi. Sonrada not alıyorum yetkililer dönecek dendi. Hala bekliyorum yarın arayacağım tekrar. Öncelikle benzer özellikte bilgisayar kullananlardan sıcaklık bilgisi ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Burda verilen para güçlü bilgisayar için ama sıcaklıktan işlemci tam kullanılmıyor ve diğer bilgisayarlar daha az ısınıyor. Undervolt falan diyecek arkadaşlar onu yapabilirdim ama bana verilen vaatler ile uyuşmuyor yaşanılan durum. YouTube kanallarina bakarak konuştum. O videolar gerçeği yansıtmıyorsa yine onlar düşünecek.
Almadan önceki forum yazısı:
Servisden gelen test sonuçları:
Servis talep formu:
Cihaza gözüm gibi baktım. Hata bulamadılar parmak izlerinden “Kullanımdan leke vardır.” yazdılar. Kusura bakmayın arkadaşlar biraz uzun oldu.
Almadan önceki forum yazısı:
Servisden gelen test sonuçları:
Servis talep formu:
Cihaza gözüm gibi baktım. Hata bulamadılar parmak izlerinden “Kullanımdan leke vardır.” yazdılar. Kusura bakmayın arkadaşlar biraz uzun oldu.
Son düzenleyen: Moderatör: