15.000 km TVS Apache RTR200 alınır mı?

Romaa

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7500F / RX5700 XT / 32GB RAM
Merhaba birkaç ilan bakıyorum, ama belli bir ilandan ziyade genel olarak bu motor üzerinde, 15.000K'mde alınır mı? Bir yerden sonra bu motoru satıp başka motorda alabilirim hani kilometresi yükseklerin piyasası var mıdır? Motorun sağlığı genel olarak o kilometre ve sonrasında nasıl olur?
Baktığım ilanlar:

Onun haricinde 90-95k TL bandında 8-10k km arasında baktığım iki tane Hero X Pulse var. X Pulse mi daha iyidir yoksa Apache mi? Hangisi daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 90-95e Bajaj denk getirip onu alin derim. NS200-250 F250 veya RS200 modellerine bakabilirsiniz kısaca dominar hariç diğerlerine bakabilirsiniz dominar daha pahalıya satılmaya çalışılıyor.

Merhaba, 90-95e Bajaj denk getirip onu alin derim. NS200-250 F250 veya RS200 modellerine bakabilirsiniz kısaca dominar hariç diğerlerine bakabilirsiniz dominar daha pahalıya satılmaya çalışılıyor.
Pulsar NS200 bak daha kolay alır satarsın.
Maalesef, bölgeme ve bütçeme uyan bajaj yok. Fazlasıyla baktım önerdiğiniz önereceğiniz bütün motorları ben bir çok kez gözden geçirdim ama bir türlü uymadı. Her şeyi eledikten sonra geriye kalan motorlar Apache ve X-Pulse. Ben bu ikisi arasında hangisinin daha iyi olduğunu soruyorum.

Maalesef, bölgeme ve bütçeme uyan bajaj yok. Fazlasıyla baktım önerdiğiniz önereceğiniz bütün motorları ben bir çok kez gözden geçirdim ama bir türlü uymadı. Her şeyi eledikten sonra geriye kalan motorlar Apache ve X-Pulse. Ben bu ikisi arasında hangisinin daha iyi olduğunu soruyorum.
Sizin MERSİN miydi bi süredir arıyorsunuz diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı