Monster T7 V16.1.2 FPS Sorunu

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, belirttiğim bilgisayara sahibim ve CS:GO gibi oyunlarda FPS sıkıntısı var. Benden düşük işlemciye sahip arkadaşlarım 300 FPS alırken ben 80-129 arası değişip duruyor. Ekranım 120Hz ve araştırdığımda FPS'im 120 olmaz ise ekranımı tam anlamıyla kullanamayabilirmişim. Oyunu en düşüğe de alsam yükseğe de alsam değişmiyor. Bir tek en yüksekte 90-80 arası oluyor. Diğer oyunlarda ise 60-90 FPS civarı alıyorum, Medium ve High ayarlarda, sizce sorun ne olabilir?
Not: Geforce Experince hariç bir program yok.
Sistem: i7 8750H, GTX 1060 6GB, 8GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yol daha var denedikten sonra müşteri hizmetlerini ara.
C:// Program Dosyaları / steamapss / common / CS:GO / İçine girip oyunun .exe dosyasını bul.
Sağ tıkla > Özellikler > Uyumluluk > En alttaki "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini işaretle çık. Bu şekilde deneyin FPS sorunun düzelmezse müşteri hizmetlerini ararsın.

Bir yol daha var denedikten sonra müşteri hizmetlerini ara.
C:// Program Dosyaları / steamapss / common / CS:GO / İçine girip oyunun .exe dosyasını bul.
Sağ tıkla > Özellikler > Uyumluluk > En alttaki "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğini işaretle çık. Bu şekilde deneyin FPS sorunun düzelmezse müşteri hizmetlerini ararsın.
Denedim fakat işe yaramadı hatta 150-210 arasındaki FPS 120-180´e düştü

Sorun 1 gün sonra tekrar meydana geldi. Counter Strike Global Offensive´de maksimum 130 FPS alıyorum ayrıca Assassin´s Creed Black Flag´de ise tüm ayarlar yüksekte iken kasmalar meydana geliyor. Yardımcı olabilir misiniz? @Recep Baltaş abi bu konuda yardımcı olabilir misin rica etsem?
Not: Isı değerleri CS:GO´da 90-97 derece arasında oluyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Isı değerlerin çok yüksek servise yollamanı öneririm. Arkadaşımda aynı bilgisayarın 7700hq işlemcili modeli var baya bi csgo oynadım işlemci sıcaklığı 75 80 dereceler arası gitti geldi hep ama 82 bile olmadı. Ayrıca ondada d2 haritasında 90 180 fps arası alıyor banada düşük gelmişti

Isı değerlerin çok yüksek servise yollamanı öneririm. Arkadaşımda aynı bilgisayarın 7700hq işlemcili modeli var baya bi csgo oynadım işlemci sıcaklığı 75 80 dereceler arası gitti geldi hep ama 82 bile olmadı. Ayrıca ondada d2 haritasında 90 180 fps arası alıyor banada düşük gelmişti
Gönderdim fakat haftasonu diye daha ulaşmamış ellerine döndüğü vakit sonucu yazacağım.

Gönderdim fakat haftasonu diye daha ulaşmamış ellerine döndüğü vakit sonucu yazacağım.
Merhaba kardeşim. Bilgisayarından bir haber var mı? En son bilgisayarını servise göndereceğini yazmışsın. Bende de aynı bilgisayar var ve aynı şekilde çoğu oyunda fps drop yaşıyorum. Çözüme kavuşturabildin mi?

@alemdagli98
Merhaba, geri dönüş oldu. Donanımda sorun yok dediler ve sadece macun değiştirdiler. Windows yazılımı hatalı demişler bir de (ki ben onların dediği şekilde kurdum orjinal olarak nasıl yanlışsa artık). Format attım kendim gene ve ayarları tekrardan çektim. Şuan Geforce Experience üzerinden maksimum performans´ı seçip ayar çekiyorum ve 100-160 arası gidiyor. Monster yetkilisini aradım FPS hala aynı diye bana Teamviewer üstünden bağlanıp her Sosyal kullanıcısının bildiği ayarları kontrol etti ama o bile şaşırdı hani tüm ayarlar yapılı. Bana kurduğu cümle şu "biz FPS garantisi vermiyoruz, ayarların tam olması bizim için önemli" dedi ve bende mecburen kapattım. Sonuç olarak tüm NVIDIA ayarlarını yaptığından güç seçeneklerinden PCI Ekspress gibi ayarları doğru yaptığından emin ol. Prize takılı oyna ve mümkünse fan al.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı