Monster T7 v20.2 alınır mı?

tahakrg

Femtopat
Daha fazla  
Hali hazırda bir Gaming laptopum(1050 Ti, 16 GB RAM, i7) var ama biraz eskidi FPS düşüşü yaşıyorum. Valorant'ta 110 FPS CS'de 100 FPS görüyorum. Sizce paraya kıyıp Monster T7 v20.2 alınır mı? Yoksa o paranın üstüne biraz daha koyup 3070'li kasamı toplayayım? Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
1050Ti'lı laptopun var zaten. FPS düşüşü yaşıyorsan işlemcinin termal macununu değiştirmeyi dene. Ben olsam yanına bir de kasa toplardım. Ama biraz bekle fiyatlar çok yüksek şu an.

Oradan oraya sürekli uçan biri değilseniz, kasa toplayın.

Elinizdeki sistem güzel 110 FPS de çok güzel bir değer. Zaten kullandığınız panel 60Hz. 110 FPS'yi zaten göremiyorsunuz.

İleride daha iyi bir sistemle değiştirirsiniz. Şu an için bence fazlasıyla gereksiz. Her oyunu zaten oynatıyor 1050 Ti.

Paran fazlaysa ve ille harcayacağım diyorsan bilmem tabii.

Sadece Valorant ve CS oynayacaksan aldığın FPS değerleri iyi he illa değiştireceğim sıkıldım diyorsan da Monster almanı önermem.

Monster ve Casper'dan uzak durun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…