Monster T7 v20.2 alınır mı?

tahakrg

Femtopat
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hali hazırda bir Gaming laptopum(1050 Ti, 16 GB RAM, i7) var ama biraz eskidi FPS düşüşü yaşıyorum. Valorant'ta 110 FPS CS'de 100 FPS görüyorum. Sizce paraya kıyıp Monster T7 v20.2 alınır mı? Yoksa o paranın üstüne biraz daha koyup 3070'li kasamı toplayayım? Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki sistem güzel 110 FPS de çok güzel bir değer. Zaten kullandığınız panel 60Hz. 110 FPS'yi zaten göremiyorsunuz. 🤫😉

İleride daha iyi bir sistemle değiştirirsiniz. Şu an için bence fazlasıyla gereksiz. Her oyunu zaten oynatıyor 1050 Ti.

Paran fazlaysa ve ille harcayacağım diyorsan bilmem tabii.
 
Monster ve Casper'dan uzak durun.


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı