Monster T7 V20-5 nasıldır?

• Konuyu başlatan Makru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.820
Merhaba ,neredeyse 1 aydır kullanıyorum ısınma var evet fan seni de kuvvetli ancak beni rahatsız etmedi. Çünkü laptop sonuçta :) Kasa kalitesi beklediğimin ötesinde güzel adi plastik değil ayrıca şık bir cihaz. Her türlü oyundada test ettim örnek olarak RDR 2 de en az 120 FPS'lerde oynuyorum yüksek ayarlarda, Days Gone 130-150arası FPS alıyorum. Turbo fanı çok kuvvetli cidden soğutuyor cihazı.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Knight sadece ilemciye abanır çoğu 2.D MMORPG gibi. Savaşlarda falan işlemci yükselir onun dışı 3070 kenarda çömer, yatar uyur.

Laptop anakart yapımcısı bir şirket, Monsterların çeşitli modellerinde bulunur, forumda erken bozulma şikayetleri ile tanınır.
Neredeyse sadece Knight oynayacağım, sizin düşüncelernize göre almalımıyım ? İşlemci uzun süre bana yeter mi

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Neredeyse sadece Knight oynayacağım, sizin düşüncelernize göre almalımıyım ? İşlemci uzun süre bana yeter mi
Hocam genel olarak laptoplardan anlamam butcesine gore de cihaz bilmem. Knight ekran kartina yuklenmiyor demek istemistim sadece :D.

Screenshot_20230414-230213.png

Hocam genel olarak laptoplardan anlamam butcesine gore de cihaz bilmem. Knight ekran kartina yuklenmiyor demek istemistim sadece :D.

Eki Görüntüle 1740248

Yine de teşekkür ederim uğraşların için 😁

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı