Hocam yazdıklarınızı baştan sona okudum. Gerçekten büyük sabır göstermişsiniz, geçmiş olsun.
Şuan bir sorun yok gibi gözüküyor, bende mutlu oldum doğrusu

Dostum vida çalma olayı değil de, o karmaşada unutmuş olabilir arkadaşlar o servis ortamını biliyorum çünkü.
Umarım daha fazla sorun çıkarmadan kullanabilirsiniz ama benim tavsiyem çok ısınmasına izin vermeyin gerekirse işlemci ve GPU günücü biraz düşürüp o şekilde kullanın -5 derece bile olsa aşağı düşürseniz yeterli olacaktır diye düşünüyorum iyi akşamlar.

Ayrıca isyeten olursa monster servisinin nasıl çalıştığını da anlatabilirim sizlere.

Vallaha iyi olur hocam. Servise gönderdim bozup geri göndermişler diyeni bile gördüm.

Çok özel isteyen olursa pm ile anlatırım.
Ancak en genel anlatımla servis çalışanların iş yükü muazzam ve günlük 8-10 NB tamir edemezlerse fırça yerler müdürlerden.
Bu nedenle biraz üstün körü bakılır sanal Windows ile test edilir 1 saat- 1 gün boyunca duruma göre.
Ondan sonra son teste gönderilip oradan da size gönderilir.
Bu en kaba tabiriyle böyle dediğim gibi işin en ince yerlerine girmek istemiyorum şu an.
En büyük sorun ısınma ve panel.
Cihazların ısınması çok fazla olduğu için ömürleri kısa oluyor. Bu ısınma donanım ve kasayı (kasa ve kasaya bağlı olan touchpad ledller klavye) bozuyor.

Evet servisleri bende biliyorum o yoğunluğu falan ama dostum şöyle söyleyeyim sana verdiğimde yoğunluk yoktu çünkü direkt 30dk bekleyin cihazınızı geri getireceğiz dediler bekledim ve direkt getirdiler elbette unutulmuş olabilir insanız. Evet biraz sert yazdım çünkü sabrım artık sınanıyor gibi hissediyordum.

Teşekkürler dostum )

GÜNCELLEME:
Merhaba dostlar, ben vida talebinde bulundum ve Ankara şubesine gelmem istendi. Gidemem dedim ve öncesinde de 8-9 kez gittiğimi söyledim. Evime vidaları yolladılar...

Geçmiş olsun…

Abra A5 v19.1 modelini 1 aylıkken 2. El almıştım. Bende 1 ay kadar kullandım bir sorunu yoktu. Kutlanırken ilana koyayım dedim koşa bir sürede Satıldı.
Daha sonra alıp sattığım aynı fiyata 8 gb Ram yerine 16 gb Ram modeli olan A5 v19.1.7 görünce yine Aldım 4-5 aylık ve yaklaşık 2 aydır halen daha bende oyun vs oynuyorum şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım şimdilik….. sonrasında ne olur bilmiyorum. ))

Güncelleme: Selam dostlar 1 ay önce olan bir şeyi paylaşmak istiyorum. Dostlar bilgisayarım bambaşka sorunlar çıkarttı ve Monster Ankara şubesine cihaz değişiminde bulundum. Sonuçta ayıplı üründü ve ellerinde t7 v21.7 olmadığı için bana t7 v21.9 verdiler en azından biraz mutlu oldum. Çok zorlu 2 yıl geçirdim ve umarım T7 V21.9 ile ilerde sorun yaşamam...

Hak ettiniz bence hocam güle güle kullanın.

Çoktan hak etmişsiniz zaten. Öncelikle geçmiş olsun. Yeni cihazda umarım sorun yaşamazsınız, güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…