Monster T7 v22.2 vs T7 20.6

HezeyaN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaş bakımda yapılan bir sorundan dolayı detaylara girmeyeceğim bana ya v22.2'ye sahip olduğum cihazın kasasını yenileyecekler ya da T7 20.6 yeni 0 bir PC verecekler hangisini almalıyım? Onarım mı 0 PC mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni pc tabii (onarım sebebi nedir ?? )

Yeni PC tabii (onarım sebebi nedir? )

PC'yi bakıma götürmüştüm. Kasada renk değişimi olmuştu. Yeni bir kasa ile değiştiriceklerdi ama bir yanlışlık olmuş hasarlı bir kasa ile değiştirmişler. Görevliye söyleyince telafi amacı ile yeni PC verelim dediler. Bende tamam dedim. Bende QHD 165 Hz 3060 ekran kartı vardı. Verecekleri PC'de FHD 144 Hz 4060 var. Kullanan var mı 20.6 sürümünü diye sormak istedim. Olay bundan ibaret hocam. (@k4moncik, @darkex

PC'yi bakıma götürmüştüm. Kasada renk değişimi olmuştu. Yeni bir kasa ile değiştiriceklerdi ama bir yanlışlık olmuş hasarlı bir kasa ile değiştirmişler. Görevliye söyleyince telafi amacı ile yeni PC verelim dediler. Bende tamam dedim. Bende QHD 165 Hz 3060 ekran kartı vardı. Verecekleri PC'de FHD 144 Hz 4060 var. Kullanan var mı 20.6 sürümünü diye sormak istedim. Olay bundan ibaret hocam. (@k4moncik, @darkex

Sendeki işlemci ve gelecek olandaki işlemci ne? Bir de senin PC kaç yıllık?

0 olan ama ne sorunu oldu merak ettim?
Sendeki işlemci ve gelecek olandaki işlemci ne? Bir de senin PC kaç yıllık?
Bende i7 11700h vardı yeni pc de i7 13700h var. Pc 2. Yılına girecekti ocakta

Tabiki 20.6 çok daha iyi bir laptop.
Aslında Qhd ekran için bu konuyu açtım. 3060’ın qhd yi kaldırıp kaldıramayacağına emin değilim ilerki yıllarda. Zaten masaüstüne geçicektim bir yıl sonra. O yüzden kararsız kalmıştım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı