Monster T7 V25.1 TS'te işlemci ayarları kilitli

Açtım. Şu an ayarlara girebiliyorum ama şöyle bir sorun var. Cihaza Windows'u kendi sitesinden indirdiğim ISO üzerinden yükledim. Onun sürümü de 21h1. NVIDIA'nın en güncel sürümünü indirince bu sürüme uygun değil diyor ve yüklemiyor. Gerçekten Windows sürümünden mi kaynaklı bu. Farklı bir sürüm mü yüklemem lazım.

Burada olay MSI'da da var. DCH sürümlerini indirip yüklerseniz kabul ediyor. Standart sürümlere uyumlu değil diyor. Laptoplara özel durum galiba.

Şu an 462.47

Burada olay MSI'da da var. DCH sürümlerini indirip yüklerseniz kabul ediyor. Standart sürümlere uyumlu değil diyor. Laptoplara özel durum galiba.

Şu an 462.21 sürümü kullanıyorum. En güncel sürüme göre daha yüksek FPS veriyor. Özellikle AC Valhalla da Ultra ayarlarda 7-8 FPS artışı oluyor.

Sıcaklık olarak da bakar mısınız? Sürümler arasında fark var mı?

İki sürümde de 80'in üzerine bile çıkmadığı için çok da dikkat etmedim. Tabii Turbo fan açınca çok daha serin oluyor. Cihazın soğutması çok hoşuma gitti. Şu an 462.21 yüklü. Bunda iyice bir test ettikten sonra tekrar yüklerim güncel sürümü. Onda da bakarım ayrıntılı olarak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı