MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Uygulamayı Monster notebook kullanıcıları isimli Facebook grubundan edindim. Uygulamayı ben tasarlamadım. Tasarlayan ( edindiğim şahıs ) Ömer Çankaya ya teşekkürlerimi iletiyorum ücretsiz sunduğu için. Bende haberi olmayan burada ki Monster kullanıcılarına ulaştırmanın doğru olduğunu düşündüm.
Üstteki linkten uygulamayı indirip manuel olarak Monster tek bölge aydınlatmalı klavyenizin renk geçişli olmasını sağlayabilirsiniz.
Hayır tek renk sabit seçebiliyorsun. Şimdi rengarenk oldu sürekli renk değiştiriyor.
Bu arada şuan kullanım %10'lara çıktı pek stabil değil sanki kullanmasam daha iyi şuanlık.
%0.5-1 arası şu an işlemci kullanımı gayet iyi uygulamaymış. Yapan arkadaşa helal olsun. Şirketlerin yapamadığını kendi yapmış.
Hayır tek renk sabit seçebiliyorsun. Şimdi rengarenk oldu sürekli renk değiştiriyor.
Bu arada şu an kullanım %10'lara çıktı pek stabil değil sanki kullanmasam daha iyi şu anlık.