Monster teknik servise randevusuz gidilir mi?

egebudak35

Decapat
Katılım
21 Haziran 2021
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 13 aydır Monster Notebook kullanıyorum. Pandemi sürecinde olduğumuz için ve bu süreçte bilgisayara çok ihtiyacım olduğu için bir türlü ücretsiz bakım için teknik servise götürme imkanım olmadı. Bu Cumartesi götüreceğim fakat randevular dolmuş. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman cumartesi günü mağazaya gidip oradan numara alıp bekleyebileceğimi söylediler. Daha önce randevusuz giden var mı ortalama kaç saat beklerim bir bilginiz var mı?
 
Hocam merhaba ben gittim randevusuz ücretsiz bakım hizmeti için ve gittiğimde yaklaşık 15-20 sonra sıra bana geldi ve bilgisayarı teslim ettim. Sadece bakım istediğim için gün içinde işlemleri tamamlayıp bana haber vereceklerini söylediler ve yaklaşık 3 saat sonra telefonuma mesaj geldi. Tekrar gittim teknik servise ve 10 dakika gibi kısa bir beklemenin ardından geri teslim aldım bilgisayarı.

Bu arada uzun süredir götürmüyorsanız bakım yaptırmanızı öneririm ben bilgisayarı aldığımdan beri (1 yıldır) bakıma götürmüyordum. Bakımdan önce Ac Odyssey oynarken işlemci 95 dereceye bile çıkarken şuan 70-75 derece arası oynuyorum inanılmaz bir sıcaklık değişimi oldu kesinlikle öneririm.
 
Arkadaş 2 gün önce merkezi arayıp randevu alınması gerektiğini öğrendi götürdü gitti verdi 1 gün sonra da vermişler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı