Monster teknik servisi SSD'de kayıp olduğunu söylüyor

SarneyBtinson

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Monster Abra A5 V15.2.1 Cihazımı tuş basmaması nedeniyle servise vermiştim. Bazen de bilgisayar ilk açılışta çalışıyor ama ekran gelmiyor, kapatıp açtığımda tekrar geliyordu. Servis ekspertiz sonucunda klavye değişimi ve SSD'de yüzde 40 kayıp olduğunu söyledi. Henüz ücretlendirme için aranmadım. Yüzde 40 kayıp ne anlama gelmektedir, muhtemelen değişim önereceklerdir ve cihaz yaklaşık 5 yıllık, değişimi yapmazsam sorun olur mu? Yüzde kaç sorun teşkil etmektedir? SSD sağlığı ilk defa duyduğum bir şey olduğundan görüşlerinize ihtiyacım var. Ayrıca İnanılmaz performans sıkıntıları yaşamıyordum kullanım sırasında.

SSD'de yüzde 40 kayıp derken, veri kaybı değilde sağlık kaybı olduğundan emin miyiz?

Evet tekrar arayıp teyit ettim, sağlığında yüzde 40 azalma olduğu söylendi. Bilgisayarda oyun vs. dışında pek önemli veri taşımıyorum göndermeden önce de önemli olanları yedeklemiştim. Klavye, batarya değişimi (şişme ve touch padin havaya kalkması, touch pad civarında çatlaklar mevcut) ve kasada değişim olacak muhtemelen. SSD 1-2 sene daha götüremeyecekse onun da değişimini isteyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı