Monster Tulpar 25.1.2 yeşil ekran hatası

Ozgurefe

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar Monster Tulpar 25.1.2 bilgisayarda virüs mü var? Yoksa başka bir şey mi? Donanimla mi alakalı bilemedim.
Birden donmaya başladı ve şu hatayı verdi.

Bu arada işletim sistemi Windows 11 enterprise İnsider prewiew.Hiçbir antivirüs yok enterpriseyi kuran tanıdığım Windows 11 in defenderinin yeterli olacağını söyledi.

Dosya Ekleri

• IMG20220720143429.jpg
    IMG20220720143429.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
GPU ile ilgili bir sorun sanırım, aşağıdaki kategoriden minidump dosyalarını paylaşın.

Bu arada neden Enterprise Insider Preview kullanıyorsunuz?

GPU ile ilgili bir sorun sanırım, aşağıdaki kategoriden minidump dosyalarını paylaşın.

Bu arada neden Enterprise Insider Preview kullanıyorsunu
Tanıdıkta başka lisans yok ama enterprise daha iyi diye biliyorum.

Tanıdıkta başka lisans yok ama enterprise daha iyi diye biliyorum.
Değil, büyük işletmeler ve kurumlar için o sistem. Kaldı ki Insider sürümü kurmuşsunuz. Bu sürümde hatalar olması normal bunu erken erişim sürümü olarak düşünün test aşamasındaki sistemi kullanıyorsunuz. Windows 11 veya 10 Pro versiyonuna dönmenizi öneririm.

Değil, büyük işletmeler ve kurumlar için o sistem. Kaldı ki Insider sürümü kurmuşsunuz. Bu sürümde hatalar olması normal bunu erken erişim sürümü olarak düşünün test aşamasındaki sistemi kullanıyorsunuz. Windows 11 veya 10 Pro versiyonuna dönmenizi öneririm.
Dediğim gibi lisans yok ve enterprise sadece daha kapsamlı. Tanıdığım kisi yazılım mühendisliği için çalışıyor baya bilgisi var bu işlerde. İnsider sürümünde daha fazla özellik var diye yüklemişti.

Dediğim gibi lisans yok ve Enterprise sadece daha kapsamlı. Tanıdığım kisi yazılım mühendisliği için çalışıyor bayağı bilgisi var bu işlerde. Insider sürümünde daha fazla özellik var diye yüklemişti.

Bilgisi olan kişi kişisel sisteme Insider yüklemez bana kalırsa. Veri kaybı ihtimalinden sistemin açılmamasına kadar çok çeşitli sorunlar yaşatabiliyor Insider sürümleri. Enterprise kapsamlı değil, işletmeler için yine bunu da yanlış biliyor. Hedefleri farklı kitleler.

Son düzenleyen: Moderatör:
buraya bakmanızı öneririm enterprise Windows 10 Pro özelliklerinin tamamına sahiptir (enterprise daha kapsamlı)

buraya bakmanızı öneririm enterprise Windows 10 Pro özelliklerinin tamamına sahiptir (enterprise daha kapsamlı)
En üstte işletmeler için olduğu yazıyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı