Hocam bir hafta daha pc'siz duramam. Benim yapabileceğim bir şey değil midir ? Donanımsal sorun olması kesin mi yani..Geri göndermeni tavsiye ederim.
Hocam bir hafta daha pc'siz duramam. Benim yapabileceğim bir şey değil midir ? Donanımsal sorun olması kesin mi yani..Geri göndermeni tavsiye ederim.
Donanımsal olmayacak bir iş olsaydı büyük ihtimalle çalışırdı. Fakat bazen MCC kafayı yiyebiliyor format atınca düzeldiğini bilirim. Eğer yapamazsan ve ışıksız olsun istemiyorsan göndermeni tavsiye edebilirim.Hocam bir hafta daha pc'siz duramam. Benim yapabileceğim bir şey değil midir ? Donanımsal sorun olması kesin mi yani..
Göndermeden önce sorunsuz çalışıyordu, cihaz gelince bozuldu. Garip olan şu cihazın ön yüzeyinde ışık şeridinin aydınlatması çalışıyor.Donanımsal olmayacak bir iş olsaydı büyük ihtimalle çalışırdı. Fakat bazen MCC kafayı yiyebiliyor format atınca düzeldiğini bilirim. Eğer yapamazsan ve ışıksız olsun istemiyorsan göndermeni tavsiye edebilirim.
Ne yaptınız?Göndermeden önce sorunsuz çalışıyordu, cihaz gelince bozuldu. Garip olan şu cihazın ön yüzeyinde ışık şeridinin aydınlatması çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.