Monster Tulpar RTX 3060 vs 3070 Ti

flying dutchman

Kilopat
Yer
Adana Demirspor Antrenman Tesisleri
Daha fazla  
Meslek
Müyendizz
Arkadaşlar selam. Monster Tulpar serisi almak istiyorum ve sadece uzun süre sorunsuz, donma, takılma yaşamadan oyun oynamak için alıyorum ancak birkaç sorum var;

- Ekran kartını 3060 mı tercih edeyim yoksa 3070 Ti mi? (arada 10k gibi bir fark var buna değer mi?)

- RAM olarak 16 GB (2x8GB) DDR5 1.2v 4800MHz SO-DIMM ve 32 GB (2x16 GB) DDR4 1.2v 3200MHz SO-DIMM bunların hangisini tercih etmeliyim?

-Windows üzerinde yüklü bir makine tercih edeyim diyorum bir de işletim sistemi ile uğraşmamak için.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu da alabilirsin biraz daha uygun ve güzel cihaz Technopat YouTube kanalında 3060'lısına MSI BIOS'u atmışlardı.
15.6 inc istiyorsan :

Peki (2x8)16 GB RAM yeterli olur mu yoksa (2x16)32 GB RAM'e mi yönelmeliyim. Eğer burada RAM çok da önemli değilse ekstradan harcama yapmak istemiyorum.

32 GB RAM açıkçası oyun için fantezi boyutuna girer. Önerim 2x8 almanız her türlü oyunda sizi yüzüstü bırakmaz.
Oyun için alacaksanız 2x8 yeter, çoklu pencerede çalışma ortamında yapılacaksa 2x16 işinizi görür.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu, Dual 32 ve Dual 16 GB RAM'in karşılaştırması. (oyun karşılaştırması)

Arkadaşlar selam. Monster Tulpar serisi almak istiyorum ve sadece uzun süre sorunsuz, donma, takılma yaşamadan oyun oynamak için alıyorum ancak birkaç sorum var;

- Ekran kartını 3060 mı tercih edeyim yoksa 3070 Ti mi? (arada 10k gibi bir fark var buna değer mi?)

- RAM olarak 16 GB (2x8GB) DDR5 1.2v 4800MHz SO-DIMM ve 32 GB (2x16 GB) DDR4 1.2v 3200MHz SO-DIMM bunların hangisini tercih etmeliyim?

-Windows üzerinde yüklü bir makine tercih edeyim diyorum bir de işletim sistemi ile uğraşmamak için.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence 3070 Ti'ye 10k gibi bir fark vermeye değmez, RAM tarafındada 4000MHz'lik DDR5'e gerek yok sonuçda orta segment bir makine alacaksınız sanırım, FreeDOS alıp almamak size kalmış bence 2K lisans parası vermek gereksiz olur ama sizin kararınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı