Çözüldü Monster Tulpar serisi laptoplar sıkıntılı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enes kart

Femtopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an almak istediklerim arasında bana en iyi fiyat performans ürünü Monster Tulpar T7 22.2.2 geldi "ama", YouTube'dan gördüğüm kadarıyla ne kadar büyük inceleme kanalları olumlu yorumlasa da, ürünü alıp deneyimlemiş bazı küçük kanallar laptopun ışık süzmesi, cızırtı gibi problemler yaşadığını söylemiş. Bu gerçekten çok sık rastlanan bir problem mi, Monster notebooklar sıkıntılı mı?
 
Çözüm
Monster ilk aldığım zaman öneriyordum ama artık önermiyorum, sebebi ise ne biliyor musunuz?
1) 6 ayda performansım yarı yarıya düştü (ilk günkü gibi olmasını beklemiyorum ama Pubg'de 150 FPS alırken 90-80 FPS ile oynamak üzüyor insanı). Bilgisayarda virüs de yok, temiz kurulum yaptım kaç kez, DDU ile driver silip kurdum ama sonuç 0.
2) Destek taleplerinde kopyala yapıştır yapıyorlar resmen. Adamlara işlemcim çok ısınıyor çok fazla kirli de değil fanları diyorum ama "Ekran kartı Sürücünüze temiz kurulum yapın." diye cevap alıyorum.
3) Onlarca insan Ölü Piksel sorunu yaşıyor.
Edit: 4. problem olarak F/P ürünlerindeki şarj süresi çok az (T5 V20.1.1 kullanıyorum 40 dakika şarjı gidiyor).
Eğer odanızı kalorifer olmadan soğutmak istiyorsanız Monster alabilirsiniz 🤣.
Monster, Game Garaj gibi markalardan 2060-2070 alacağınıza Asus MSI gibi markalardan 1660Ti alın kafanız daha rahat olur (zaten 3-4 ay sonra Monster'ın performansı o kadar düşüyor ki 1660Ti daha iyi performans vermeye başlıyor).
Anlamıyorum gerçekten, kanallar inceleme yaparken göstermiyor bazı önemli değerleri. Isı testi yaparken masaüstü kapağını açık tutuyorlar, laptop testi yaparken altına soğutucu koyuyorlar...

İnsanlar için doğru bir inceleme mi bunlar? Güvenirlilik bu mu yani.
Bilgisayardan anlamayan insanlara güven verme çabası işte hocam. Arkadaşlar bakın %100 yük altında bile 30 derece dünya rekoru bir sıcaklık, biz inceledik çok iyi hemen alın süper diyip geçiyorlar.
 
Bilgisayardan anlamayan insanlara güven verme çabası işte hocam. Arkadaşlar bakın %100 yük altında bile 30 derece dünya rekoru bir sıcaklık, biz inceledik çok iyi hemen alın süper diyip geçiyorlar.
Youtube üzerinden yorum ile çok belirttim bunları, 1 kere gördüler. Düzeltmediler. Sonrasında 1 izleyici kaybettiler :D.
 
Bazı tanıdığım kişiler Abra serisini kullanırken sorun yaşayan oldu ama teknik servisle o işi hallettiler bazı tanıdıklarımda Tulpar serisini kullanırken hiç sorun yaşamadığını görmedim.

Herkes bütün modelleri kullanmadı. Abra kalitesiz. Tulpar'ın ise mux kullanan modelleri iyidir. Ben Monster sevmiyorum diye inanmıyorsanız. @Odyofil.
 
Herkes bütün modelleri kullanmadı. Abra kalitesiz. Tulpar'ın ise mux kullanan modelleri iyidir. Ben Monster sevmiyorum diye inanmıyorsanız. @Odyofil.
Abra kullanan bir arkadaşım var, bende bir süre kullandım onun cihazını, denedim. Şuana kadar sorun yaşamadı. Ama Abra alacağınız para ile gidip Lenovo yada Acer almanız daha mantıklı bence.
 
Semruk var ama gereksiz. Abra desen kalitesizlikte rekor kırdı. Tulpar'ın ise birkaç modeli güzel.

Aşırı bir kalite yok. MSI, ASUS kalitesi beklemeyin. Bütçenize göre tavsiyem;
Niye önerdim diye soranlara;
İçindeki RAM'i çift kanal yaparsa 2070 ile keyif yapar.

Bu bilgisayarı almak daha mantıklı mı olur? Birinde 10875H diğerinde 10750 h işlemci var bu iki işlemci arasında gerçekten 1500'lik bir performans farkı var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı