Monster Tulpar T5 ile eşdeğer laptop önerisi.

Özellik bakımından doğru seçim ancak Monster marka laptoplarda aşırı ısınma olduğunu duydum ve öyleymiş, aynı donanımlara sahip Laptoplar daha iyi markalarda biraz daha yüksek fiyatta sana önerim Lenovo ve MSİ nin Gaming Pc modellerine bakmalısın :)

Monster'da abra serisinin a5 v2.1'i ısınmaya yatkın olan Msi Ge serisinin barebone kasası kullanılmakta en fazla ısınan model o. Turbo fanla dur denilebiliyor ona. Ancak a5 ve a7 v1.1'ler Clevo üretimli kasalar ve bu kasalar v2.1 gibi ince olmadıkları için onun kadar ısınmıyorlar. Tulpar serisi ise zaten Msi GT serisinin barebone kasası dolayısıyla ısınma problemi olmayan bir kasa. Forumda Tulpar ısınıyor diye konu açan arkadaşın cihazında sıkıntı var onu da takip ediyorum. Termal macununda ya da bakır borular tam oturmamış anlaşılan ki problemi ondan kaynaklanmakta. Turbo fanla ancak dizginleyip öyle oynayabildiğinden de bahsetmiş. Kendim de Tulpar kullandığımdan diğer konuyu açan arkadaşınki gibi bir sorun olmadığı takdirde ısınma problemi olmayacağı konusunda size garanti veririm.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı