MONSTER TULPAR T5 V1.2 nasıldır ?

canmert

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir bilgisayar alıcaktım. İlk başlarda bir kasa gördüm
onu alıcaktım kasanın linkide şu:

INTEL CORE İ7 4770K 4.1 GHZ 16 GB DDR3 128 SSD + 2TB HDD 3 GB NVIDIA GTX760 WIN8 - Vatan Bilgisayar

Sonra arkadaşlar ben bunu alıcam. Derken sonra monster laptopları gördüm onlarda hoşuma gitti:

MONSTER® TULPAR T5 V1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

Buda hoşuma giden monster laptop.

Arkadaşlar hangisi iyidir veya bundan iyileri varsa biraz yardımcı olabilirsiniz. Bütçem 4500-4700 arası değişebilir. Toplama falan derseniz onu yapamam hazırından bir pc önerirseniz sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanaatimce Monster marka olan daha iyi. Hem ekran kartı daha iyi hem taşınabilir olduğu için daha kullanışlı. Ve Monster' in çözünürlüğü baya yüksek. Her bilgisayarda bulamazsın. Monster tasarım olarak da avantajlı. Monster GDDR5 ; Asus GDDR3. Asus'un avantajlarından biri ram paylaşımsız diğeri disk kapasitesi 2TB. Monster'in daha iyi olmasına rağmen Asus daha pahalı. Ben olsam direk Monster alırdım. Adı üstünde canavar gibi laptop.:)
:matrix:
Paran varsa en iyi bilgisayarlar Monster'de oluyor genelde. Monsterde çok iyi bilgisayarlar var ama bu seçtiğin bile seni oyunlarda baya bir süre ultra oynamanı sağlar diye düşünüyorum.

Kasa ile laptopun performansı fiyatlarına göre kıyaslanamaz, kasa her zaman daha performanslıdır. Ancak Monster'de iyi performans verir oyunlarda hemde taşınabilir bir bilgisayar.

Kasa almayı düşünürsen toplama sistem öneririz. Hazır kasalara göre daha iyi bir sistem toplayabilirsin.

Kasa ile laptopun performansı fiyatlarına göre kıyaslanamaz, kasa her zaman daha performanslıdır. Ancak Monster'de iyi performans verir oyunlarda hemde taşınabilir bir bilgisayar.
Yok öyle bir şey 1000 TL'lik masaüstü ile 4000 TL'lik laptop bir olur mu hiç! Arkadaşın yukarıda verdiklerini karşılartırdığımızda Asus hem daha az performanslı hem daha pahalı. Tabi kasalılarında bazı avantajları olabilir ama yukarıda görüldüğü gibi her zaman masaüstü almak mantıklı olmayabilir.

Teşekkürler arkadaşlar bilmediğim bi sebep yüzünden ceza yedim o yüzden cevap veremedim. Bir sorum olucak gtx870m ile gtx860m arasında gözle görülür bi fark var mıdır acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı