barisarialp
Hectopat
Daha fazla
Yakın zamanda yeni bir dizüstü oyuncu bilgisayarı almak istiyorum fakat bu konuda kafam çok karışık. MSI modellerine baktığımda ise sürekli belirli bir şeyden kısıp fiyat yükseltiyorlar. Örnek olarak i7 7700HQ işlemci koyarak ekran kartını GTX 1060 3 GB yapıyorlar. Öteki versiyonunda ise işlemciyi i7 6700HQ koyarak ekran kartını GTX 1060 6 GB olarak değiştiriyorlar bu yüzden MSI alma taraftarı değilim.
İşin Monster kısmına bakacak olursak tam aradığım özelliklerde bir bilgisayara rastladım fakat forumlardan okuduğum kadarı ile Monster'ın soğutmasında veya sanırım fanlarında sorun çıkıyormuş.
Bu sorun ne kadar doğrudur?
Bu benim için önemli çünkü üniversiteye gittiğim zamanda bu bilgisayarı kullanmam gerekecek o yüzden iyice araştırmadan almak istemiyorum.
Gözüme kestirdiğim makine ise şudur;
Tulpar T5 V13.1.1 15.6" Gaming Laptop
İşin Monster kısmına bakacak olursak tam aradığım özelliklerde bir bilgisayara rastladım fakat forumlardan okuduğum kadarı ile Monster'ın soğutmasında veya sanırım fanlarında sorun çıkıyormuş.
Bu sorun ne kadar doğrudur?
Bu benim için önemli çünkü üniversiteye gittiğim zamanda bu bilgisayarı kullanmam gerekecek o yüzden iyice araştırmadan almak istemiyorum.
Gözüme kestirdiğim makine ise şudur;
Tulpar T5 V13.1.1 15.6" Gaming Laptop