MSI GE62VR 7RF vs Monster Tulpar T5 V13.1.1

Hayırlı olsun, mavi ekransız günler :)

Kim dedi MSI ile alakalı olan donma sorunu var diye yahu? Donma olayları markalar ile alakalı değil, direk GTX 10 serisi ile alakalı. Razer, Acer, HP, ASUS vb. hepsi yaşıyor sorunu.

Razer: MICRO-STUTTERING - Razer Blade 2016 GTX 1060
Gigabyte: intel gpu and nvidia gpu crashes each other

@Neurevt, Alıntıladığım bu yazıda çok güzel şekilde anlatmış. Yüksek ihtimalle sorun bu. Recep Bey bizi bilgilendirecek olay kesinliğe kavuşunca. NVIDIA ile temasta.

MSI' da donma sorunu var derken başlıktaki MSI modelini kast ettim, bütün MSI modellerini değil.

GP62 de alsan, GP82 de alsan yine rastlayacaksin. Dilersen GL502VM al, yine rastlayacaksin. Bahsettigim sey tek bir marka/modelde yok. Sanssizsan %90 oraninda rastlayacaksin.

Ben yakın zamanda MSI GE62VR 7RF alacağım. Amacım öncelikli olarak oyun oynamak olsaydı Tulpar' ı tercih ederdim. Fakat şu MSI ile alakalı olan donma sorunu beni düşündürüyor.
Öncelikli olarak oyun oynamasanız bile iki laptop arasında çok fark yok. Para farkı var ona rağmen. @Akif Önceki sayfada belirttiğim şekilde başlığı değiştirir misin? :puro: @ShadYaqz da tam zamanında ceza yedi, aferin sana Shad. :(

@LossSantos Yazmam mı dostum, yazmam mı? :LOL: Yarın elime geçecek İnşallah.
@brkdnmz Artık eskisi kadar aktif olamıyorum. Etiket için sağol bende Tulpar T5 V13.1'i özelleştirerek almayı planlıyorum. İstanbula geldiğimde almayı planlıyorum. İncelemeyi dört gözle bekliyorum. Umarım memnun kalırsınız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle... Artık bende alınca beraber azda olsa oyun oynamazsak olmaz değilmi? :kedi:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı