İyi günler öncelikle yazım hatalarım olursa affola. Sahip olduğum Tulpar T5 v17.1 Gaming laptopum sadece Intel GPU sunu kullanıyor ayarları GTX 1060'a göre ayarlamama rağmen değişmiyor CS:GO'da 40 FPS'i geçemiyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Öncelikle çok teşekkür ederim ama bunu bütün her şey için geçerli yapma imkanım var mıdır NVIDIA denetim masasında GTX 1060'ı seçsem bile Intel'de kalıyor geçmiyor.
Öncelikle çok teşekkür ederim ama bunu bütün her şey için geçerli yapma imkanım var mıdır NVIDIA denetim masasında GTX 1060'ı seçsem bile Intel'de kalıyor geçmiyor.
Windows 10 ayarlar kısmından da yapılıyor ama nereden onu unuttum şuan bilgisayarı açamam maalesef ama arama kutusuna "Grafik Ayarları" yazarsanız çıkabilir, bilgisayar açtığım zaman daha detaylı anlatırım.
Windows 10 ayarlar kısmından da yapılıyor ama nereden onu unuttum şuan bilgisayarı açamam maalesef ama arama kutusuna "Grafik Ayarları" yazarsanız çıkabilir, bilgisayar açtığım zaman daha detaylı anlatırım.
Windows 10 da En İyi GPU Ayarı Nasıl Yapılır başlıklı yazıda grafik performansını artırmak için yapılabilecek adımlar ayrıntılı şekilde ele alınmaktadır.
teknodestek.com.tr
Bu rehberi dene, uygulama ekleme kısmından "csgo.exe" programını seç sonra yüksek performans seç, yüksek performans NVIDIA kartın oluyor. (Oyunu yeniden başlatmayı unutmayın)