Monster Tulpar T5 v17.1 kamera açılmıyor

AsK3R

Kilopat
Herkese merhaba, Monster Tulpar T5 v17.1 modeli cihazım var. Bilgisayarımın kamerasını açmaya çalıştığım zaman "kameranızı bulamıyoruz" ve "diğer uygulamaları kapatın" şeklinde iki hata alıyorum. Bu hatalar sırayla ekrana gelip gidiyor. Hata ekranında hata kodları ve <nocamerasattached> ve <camerreservedbyanotherapp> yazıları çıkıyor. İki hata kodunu da internette arattım ancak herhangi bir sonuç alamadım. Temmuz'un başında Online finallerim başlayacak ve o zamana kadar halletmem gerekiyor. Daha önce bu hatalarla karşılaşıp çözmüş olan ya da çözümü bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Not: Kameram daha önceden çalışıyordu, Online derslerde bir kaza olmaması adına kameramın izinlerini engelledim. Sonrasında engelleri kaldırdım. Burada bir hata yapmış olma ihtimalim de var ancak dediğim gibi kaldırdığım bütün izinleri geri verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın Control Center uygulamasından çözmüştük biz de aynı problemi. Orada kamerayı etkinleştir/devre dışı bırak seçeneği var ona bakabilir misin?

Hocam Monster Kontrol Merkezi'nin v1.2.3.4 sürümü var bende. Galiba sizin bahsettiğiniz farklı bir sürüm. Kamerayı etkinleştir/devre dışı bırak kısmı yok bende.

Kamera aygıt yöneticisinde gözüküyor mu peki?

Sürücüyü devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi denediniz mi?

Aynı sorunu Abra A5 V13.3.3 modelinde yaşıyorum şuan. Çözüm bulabildiniz mi?

FN tuşlar ile kullanılan F9, F10, F11 tuşlarında kamera simgesi varsa FN tuşu ile etkinleştirmeyi deneyin. Ben de kendi laptopumda oradan kamerayı kapatıp açabiliyorum.

FN tuşlar ile kullanılan F9, F10, F11 tuşlarında kamera simgesi varsa FN tuşu ile etkinleştirmeyi deneyin. Ben de kendi laptopumda oradan kamerayı kapatıp açabiliyorum.
F tuşlarında kamera simgesi olan bir tuş yok malesef çözemedim bu hatayı hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…