Herkese merhaba, Monster Tulpar T5 v17.1 modeli cihazım var. Bilgisayarımın kamerasını açmaya çalıştığım zaman "kameranızı bulamıyoruz" ve "diğer uygulamaları kapatın" şeklinde iki hata alıyorum. Bu hatalar sırayla ekrana gelip gidiyor. Hata ekranında hata kodları ve <nocamerasattached> ve <camerreservedbyanotherapp> yazıları çıkıyor. İki hata kodunu da internette arattım ancak herhangi bir sonuç alamadım. Temmuz'un başında Online finallerim başlayacak ve o zamana kadar halletmem gerekiyor. Daha önce bu hatalarla karşılaşıp çözmüş olan ya da çözümü bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
Not: Kameram daha önceden çalışıyordu, Online derslerde bir kaza olmaması adına kameramın izinlerini engelledim. Sonrasında engelleri kaldırdım. Burada bir hata yapmış olma ihtimalim de var ancak dediğim gibi kaldırdığım bütün izinleri geri verdim.
Not: Kameram daha önceden çalışıyordu, Online derslerde bir kaza olmaması adına kameramın izinlerini engelledim. Sonrasında engelleri kaldırdım. Burada bir hata yapmış olma ihtimalim de var ancak dediğim gibi kaldırdığım bütün izinleri geri verdim.
Son düzenleyen: Moderatör: