Monster Tulpar T5 V18.1 Düşük FPS ve Mini Takılmalar

Blithe merhaba. Bu anlık takılmalar konusunda çözümünüz oldu mu. Benim de aynı sıkıntı var. Windows 1803 için olduğunu düşünüyordum, o yüzden kaldırıp 1709 versiyonunu yükledim ama hala aynı sıkıntı var. Chrome simgesine çift tıklayınca,bilgisayarı kapat düğmesine tıklayınca anlık takılmalar oluyor 1 2 sn. 4 senelik bilgisayarım bile yağ gibi akıyordu.

Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildiniz mi acaba?

Edit:
Mesela bende Pubgde en yüksekte de en düşükte de 40 60 arası alıyorum oyunun geneli 40 50 arası seyrediyor. Borderlands 2 gibi oyunlarda neredeyse aynı sistemli ama masaüstü olan arkadaşım hiç sıkıntı yaşamazken ben de 40 30 50 gibi bir anda çok büyük fps düşüklükleri yaşıyorum. Laptoplarda ekran kartlarının normalden daha az hızlı olduğunun farkındayım. Ama bu kadar da olmaması gerektiğini düşünüyorum. Sorunu çözdüyseniz sayın blithe veya diğer arkadaşlar bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı