Tulpar T5 GTX 1060 FPS sorunu

Çok basit bir yorum yapıcam. 57 derecede bir işlemdi turbo boost yapmıyor ya yüksek performansa almadınız yada baska bir sebebi var. Birde nvidia surucusunu kurarken özel kuruluma tiklayip alttaki temiz kurulum tiki koyarak driver kurunuz.
Ne dediğinizi tam olarak anlayamadım. Driverleri o şekilde kurdum, İşlemcinin turbo boost yapması mı gerekiyor tam açıklayabilir misiniz?

Bende monster abra a5 v13.4 var csde 150-200 pubgde 50-80 fps alıyorum.Senin fps değerlerin düşük sebebini anlayamadım istersen monsteri bir ara.
Bir de sana bir sorum olacak 1-2 saat oyunda kaldığında ekran kartın kaç dereceye kadar çıkıyor?

Ne dediğinizi tam olarak anlayamadım. Driverleri o şekilde kurdum, İşlemcinin turbo boost yapması mı gerekiyor tam açıklayabilir misiniz?

Kusura bakmayın mesajını geç gördüm. Kontrol merkezinden performans moduna aldıysanız ve pil kısmından da yüksek performansa aldıysanız 8750H işlemci 57 derece sıcaklıkda 3000-3900 Mhz aralığında hatta 3900 dolaylarında çalışır. Yani işlemciniz turbo boost yapmıyor gibi geldi. Bi kontrol etmenizde yarar var. Birde başka bi oyunda test etmeye çalışın CSGO biraz CPU ve GPU’yu dengesiz kullanan bir oyun. Ekran kartınızı zorlayacak oyunlar deneyin.

Son düzenleme:
Laptoplardan çok anlamam fakat daha önce bir süre laptop kullanmışlığım var ve benim kullandığım laptop da ayarları yüksek performans yapsam bile pc prize takılı değil ise işlemci turboya geçmiyordu, sizde de böyle bir şey olabilir mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı