Monster Tulpar T5 v19.1 şarj aleti önerisi

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şarj aletimin içinden duman çıktı ve pert oldu. Yeni şarj aleti istiyorum. Teknik servise götürmek istiyorum fakat fiyat pahalı olabilir. İnternette ucuzu varsa atarsanız sevinirim.

Adaptörünün etiket bilgilerini söyleyebilir misin?
Voltaj muhtemelen 19v
Akım muhtemelen 6-10a arasıdır ama tam doğru değerleri bilmek önemli, etiketi okuyamıyorsan görsel olarak çekip yüklersen iyi olur.

Dosya Ekleri

• IMG_2461.jpeg
    IMG_2461.jpeg
    192,6 KB · Görüntüleme: 15
Hocam siz atın onu alalım. Annem de 5 dakikada sipariş vermiş bana sormadan.

Vallahi atayım da piyasada çok yaygın değil ve pahalı tamir fiyatı sormanı öneririm ilk önce. Bu adaptör muhtemelen tam uyumlu olacaktır.
Çok vaktim yok fiyat konusunda iyi araştıramadım ama sana lazım olan adaptörün özellikleri bu linkte ki ile aynı olmalu (19.5v ve 9.23a ile uyumlu 180W adaptör olmalı). Soket yapısını bilmiyorum Monster'in kendikinle kıyasla 2.5*5.5tur muhtemelen.
Şunu da açıklıyım uyumlu değil dememin sebebi; senin aldığın adaptör 65W sanırım. sen bilgisayarı bu adaptörle çalıştırırsın ama bilgisayarının performansının %30unu kullanırsın sonra şu üçünden biri olur. 1. Adaptör ısınır ve ya bozulur ya da kendini korumaya alır 2. Bilgisayarın güzel beslenemediği için akım az gelir ve kendini kapatır. 3. Ani elektrik kesilmiş gibi davranır bilgisayar ve donanımsal arızalar çıkma olasılığı ortayaa doğar. Bu yüzden sana 180W adaptör lazım ve bu adaptör 19.5v ve 9.23a ile uyumlu olmalı.

Monster ile Uyumlu Abra Adaptör Şarj Aleti

Monster ile Uyumlu Abra Adaptör Şarj Aleti2

Monster ile Uyumlu Abra Adaptör Şarj Aleti3

Son düzenleme:
Vallahi atayım da piyasada çok yaygın değil ve pahalı tamir fiyatı sormanı öneririm ilk önce. Bu adaptör muhtemelen tam uyumlu olacaktır.
Çok vaktim yok fiyat konusunda iyi araştıramadım ama sana lazım olan adaptörün özellikleri bu linkte ki ile aynı olmalu (19.5v ve 9.23a ile uyumlu 180W adaptör olmalı). Soket yapısını bilmiyorum Monster'in kendikinle kıyasla 2.5*5.5tur muhtemelen.
Şunu da açıklayayım uyumlu değil dememin sebebi; senin aldığın adaptör 65W sanırım. Sen bilgisayarı bu adaptörle çalıştırırsın ama bilgisayarının performansının %30'unu kullanırsın sonra şu üçünden biri olur. 1. Adaptör ısınır veya bozulur ya da kendini korumaya alır 2. bilgisayarın güzel beslenemediği için akım az gelir ve kendini kapatır. 3. Ani elektrik kesilmiş gibi davranır bilgisayar ve donanımsal arızalar çıkma olasılığı ortayaa doğar. Bu yüzden sana 180W adaptör lazım ve bu adaptör 19.5v ve 9.23a ile uyumlu olmalı.

Monster ile Uyumlu Abra Adaptör Şarj Aleti

Monster ile Uyumlu Abra Adaptör Şarj Aleti2

Monster ile Uyumlu Abra Adaptör Şarj Aleti3

Hocam Monster'a sorduk 1900 lira dediler orijinal ancak stoklarda yokmuş. 1 ay sonra gelecekmiş. Annem de bunu fırsat bilip 1 ay bilgisayarsız bırakacak beni :(. Yine yaktı beni Monster.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı