Monster Tulpar T5 V20.3.1 laptop alınır mı?

Bütçe
20000
Graphics ve CPU skoru onemli. Olari alip diger 11800H ve 3060 Laptoplarla karsilastiracaksin cikacak. Hala sonuclarinizi bekliyoruz. Ekran goruntusu bekliyoruz.
SS almadim, gerek yok diye...
Daha onceki sonuclari gormenin yolu var mi?
Tekrar test yapmak istemiyorum, garip bir bahane gibi olucak ama ailem laptopu zorluyor diye stres testi yapmama izin vermiyor.

SS almadim, gerek yok diye...
Daha onceki sonuclari gormenin yolu var mi?
Tekrar test yapmak istemiyorum, garip bir bahane gibi olucak ama ailem laptopu zorluyor diye stres testi yapmama izin vermiyor.
Puahahah, Ailene soylemeden yap o zaman. Ailen sanki cok anliyor da stres testi ne demek falan. Bahaneye bak.

Puahahah, Ailene soylemeden yap o zaman. Ailen sanki cok anliyor da stres testi ne demek falan. Bahaneye bak.
Anliyor, emin ol test yaparken izliyor.
Fanin fazla dondugunu duyduklari an geliyorlar.

Soruma cevap ver eski sonuclari gormenin bir yolu var mi?

Ya da @KeReM BeY hocaminkileri yorumla, hemen hemen aynidir zaten.

@gen2 Çocuk skoru size söyledi zaten. CPU - GPU skorunu neden size söylememek için yalan söylesin? Bahaneye bak diyor bide. İşi gücü yok internette "Monster Hater"larına mı yalan söyleyecek? Bu hayatta mesajlara gülücük ifadesi bırakmaktan fazla öteye gidemezsiniz. Ayrıca T5 V20.3 kötü bir model değildir.

Anliyor, emin ol test yaparken izliyor.
Senden ote PC Master gormedim bu forumda vallahi, yani uydurma bahane gordum de bu baya gazete haberi olacak seviyede.
Buyur koy sonuclari herkes gorsun.
Ses yok, hic sasirmadim. Kapatin su Monster konusunu artik. Kendiniz yandiniz basklarini da yakmayin enayi yerine koymayin. Bu laptop her konuda berbat bir laptop, bunu sizden daha iyi bilen de yok zaten cunku kullaniyorsunuz. Hala yok hayir harika diyorsaniz koyun butun stres testi ve benchmark sonuclarini, herkes gorsun dogru neymis.

Son düzenleme:
Ben 20.3 kullanmıyorum ki kardeşim iyi misin? 25.1 var o da Monster sayılır öyle değil mi? İstersen onu atayim.

Vallahi istersen atabilirsin, 25.1'i de gorduk alanlarin yarisi servislerde surundu istersen forumda acilmis konulari bir tekrar ziyaret et. Gozun gonlun acilsin.
İnsanlar buraya sıkıntılarını yazıp yardım almak için yazıyor zaten. Çok yanlış bir kafadasınız. MSI'da sıkıntılı bir firma oldu bu yazdığınızla birlikte ayrıca. Ne kadar absürt gözüktü şimdi değil mi?

Bir model yazın tonlarca şikayet yazısı getireyim ayağınıza.

Cok MSI gecti elimden ne kadar sikintisi oldugunu gayet iyi biliyorum. Forumda balon gibi sisirdiler o aldigin modeli, Turbo fana almadan tam performans alamayanlar mi dersin 5 kere panel ardindan makine degistirenler mi. Neden Legion 5 Pro ile ilgili bu kadar sikayet konusu acilmadi mesela? O da geldiginde peynir ekmek gibi satildi. Onca Asus laptop satildi neden onlarla ilgili bu kadr cok sorun konusu yok? Gozle gorunen koy klavuz istemez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220306_173802_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20220304_210652_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20220304_210626_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…