İ İbrahim Err Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #11 Artoria Pendragon dedi: Bu butcede en performanslı cihazdır, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Sanırım v20.3 alacağım. Yine de olur ya bir sorun çıkarsa iade şansımı kullanırım.
Artoria Pendragon dedi: Bu butcede en performanslı cihazdır, alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Sanırım v20.3 alacağım. Yine de olur ya bir sorun çıkarsa iade şansımı kullanırım.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 9 Temmuz 2022 #12 Alınabilir aldıktan sonra işlemciye de undervolt yapıp kullanabilirsin.
İ İbrahim Err Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #13 messinicocugu dedi: Alınabilir aldıktan sonra işlemciye de undervolt yapıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne demek olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorum maalesef. Kısaca özetler misiniz?
messinicocugu dedi: Alınabilir aldıktan sonra işlemciye de undervolt yapıp kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne demek olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorum maalesef. Kısaca özetler misiniz?
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 10 Temmuz 2022 #14 İbrahim Err dedi: Ne demek olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorum maalesef. Kısaca özetler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir program aracılığıyla işlemciye giden voltajı kısacaksınız ama ben çok bilgili değilim bu konuda konu açarsanız yardımcı olurlar.
İbrahim Err dedi: Ne demek olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorum maalesef. Kısaca özetler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir program aracılığıyla işlemciye giden voltajı kısacaksınız ama ben çok bilgili değilim bu konuda konu açarsanız yardımcı olurlar.
İ İbrahim Err Megapat Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #15 messinicocugu dedi: Bir program aracılığıyla işlemciye giden voltajı kısacaksınız ama ben çok bilgili değilim bu konuda konu açarsanız yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Aldığım zaman bir konu açarım.
messinicocugu dedi: Bir program aracılığıyla işlemciye giden voltajı kısacaksınız ama ben çok bilgili değilim bu konuda konu açarsanız yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Aldığım zaman bir konu açarım.