Monster Tulpar T5 v20.3 vs Nitro 5 AN515-55

@499337 kullanıyor herhangi bir sorunu yok. Dandik soğutucu bile çok rahat ısınmayı çözüyor.

hocam en uygun 11800h 3060lı tuf 25k monster 17k illa ki fark olacaktır yani maalesef paramız değersiz yoksa herkes bilir ge76-86 almayı

Monster yarışa yeni yeni yeni katılıyor. ROG'la kapışır ileride, benden demesi

@509918

Yalanin daniskasi, tabi icini rahatlatsin o, yazin karsilasacagi seyden haberi yok hayatinda laptop gormemis adam. Dort gozle bekliyorum laptopum isiniyor konularini.
Ben de inatla asil oyun testlerini yazın ortasinda yapacagim.
Izle ve gor!
Monster yarışa yeni yeni yeni katılıyor. ROG'la kapışır ileride, benden demesi

@509918
O zaman kapak olur birilerine!
TUF'larin hepsinin askeri saglamlik sertifikasi var bu arada. TUF tough kelimesinden gelir zaten saglam demektir.
MSI askeri sağlamlik sertifikasina sahip mi?
Hocam TUF her ne kadar kaliteli de olsa giriş seviyesi.
Askeri ha?
TUF alip mermi ile tarama yaptilar mi?

Ben de inatla asil oyun testlerini yazın ortasinda yapacagim.
Izle ve gor!

O zaman kapak olur birilerine!
Laptopu balkona koymayi ihmal etme o zaman.
Hocam TUF her ne kadar kaliteli de olsa giriş seviyesi.
Ben senin hocan olsam hicbir sey bilmedigin konularda bik bik otmeden once ben ne yapiyorum diye biraz dusunurdun abicim. TUF'un giris seviye olmasi onu uyduruk Tongfang kalitesinde yapmaz. Hayatinda laptop gormedigini her firsatta belli ediyorsun. FIyatindan belli oluyordur zaten.

Geç sen dalganı geç!

Ben mal değilim.
Hem TUF FX506'yi MediaMarkt, vatan hibi yerlerde test ettim.
T5 v20.3 kullanıyorum, kasa kaliteleri ve sogutmalari hemen hemen ayni.

Laptopunun sicakliklari da boyle 1'er 1'er dustu hatirliyor musun? TUF kalitesindeydi simdi hemen hemen oldu, birkaç gune yakin olur, sonra TUF biraz daha iyi olur. Alistik biz bunlara seni ciddiye alan kafamizla bizim sorunumuz. Yalanlarini enayilere atarsan yeme ihtimalleri daha yuksek, hayat dersi olsun. Oyle toplaya toplaya gel abicim arka serbest.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…