Bende T5 20.3 kullanıyorum öneririm.
Kasası A5 V18 ile aynı ama A5 V18 daha sorunlu bir seri.
Şahsen memnunum.
t7 v20.4 nasıldır hocam t5 v20.3 e alternatif olabilir miTam tersi. GM5t modellerinin soğutması 3050ye yönelik tasarlandığından 3060'ta çok yüksek sıcaklıklara çıkıyor, kendinizde gördünüz zaten.
T7 v20.4 nasıldır hocam T5 v20.3'e alternatif olabilir mi?
Ek olarak bu konu tamamen bahsettiğim modele ait, üst taraftaki konu bir alt modeli. Bilginize.İkisinden biraz daha kaliteli bir cihaz önerebilirim, İtopya indirimlerini kovalarsan 1-2 bin farkla alabilirsin diye düşünüyorum. Gigabyte Aorus 15P modellerine bakabilirsin, özellikle soğutması cidden verimli. Gözden geçirebilirsin.
Ek olarak buradaki hiç bir yoruma aldanmanı tavsiye etmiyorum. Forum üzerinde kullanan kullanıcıların deneyimleri var, birebir. Oradan kontrol etmen daha sağlıklı olur. Günümüzde bile hala markaları kendi markası gibi savunan insanlar var.
Bahsettiğim konu yukarıda, bakabilirsiniz.Aorus 15P KC deneyimim
Merhabalar, 1 haftadır kullandığım Aorus 15P KC hakkında elde ettiğim deneyimi sizlerle paylaşacağım. Cihaz özellikleri: 10th Gen Intel® Core™ i7-10870H (2.2GHz~5.0GHz) 15.6" Thin Bezel FHD 1920x1080 IPS-level Anti-glare Display LCD (240Hz, 72% NTSC) 2x DDR4 Slots (Max 64GB) 8x2 3200MHz...www.technopat.net
Gigabytelarin stokları bitti hocam maalesefİkisinden biraz daha kaliteli bir cihaz önerebilirim, İtopya indirimlerini kovalarsan 1-2 bin farkla alabilirsin diye düşünüyorum. Gigabyte Aorus 15P modellerine bakabilirsin, özellikle soğutması cidden verimli. Gözden geçirebilirsin.
Ek olarak buradaki hiç bir yoruma aldanmanı tavsiye etmiyorum. Forum üzerinde kullanan kullanıcıların deneyimleri var, birebir. Oradan kontrol etmen daha sağlıklı olur. Günümüzde bile hala markaları kendi markası gibi savunan insanlar var.
Bahsettiğim konu yukarıda, bakabilirsiniz.Aorus 15P KC deneyimim
Merhabalar, 1 haftadır kullandığım Aorus 15P KC hakkında elde ettiğim deneyimi sizlerle paylaşacağım. Cihaz özellikleri: 10th Gen Intel® Core™ i7-10870H (2.2GHz~5.0GHz) 15.6" Thin Bezel FHD 1920x1080 IPS-level Anti-glare Display LCD (240Hz, 72% NTSC) 2x DDR4 Slots (Max 64GB) 8x2 3200MHz...www.technopat.net
Ek olarak bu konu tamamen bahsettiğim modele ait, üst taraftaki konu bir alt modeli. Bilginize.
Gigabyte Aorus 15P KD Gaming Laptop İncelemesi ve Deneyimlerim
Merhabalar! İncelememe bilgisayarın şöyle güzel bir fotoğrafıyla başlamak istedim. Gigabyte Aorus 15P KD'yi yaklaşık 3 hafta önce, 11.01.2022de 20.000TL(Günün kuru ile 1450 dolar) gibi bir fiyata itopya üzerinden aldım. Yaşı 5i geçmiş MSi GP62den geçmiştim bu laptopa, yani 2. Gaming Laptopım...www.technopat.net
Hocam kastım sogutma degildi, A5 v18 serisindeki ekran renk sorunu yok bu modelde ama iki seride de CW var.Tam tersi. GM5t modellerinin soğutması 3050ye yönelik tasarlandığından 3060'ta çok yüksek sıcaklıklara çıkıyor, kendinizde gördünüz zaten.
Hocam umarım stok yenilerler, cidden çok güzel bir cihaz. Yaza doğru tekrar stok yenileyeceklerini düşünüyorum.Gigabytelarin stokları bitti hocam maalesef
Martta yeni seri çıkacağı için yenilenmez.Hocam umarım stok yenilerler, cidden çok güzel bir cihaz. Yaza doğru tekrar stok yenileyeceklerini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.