N nuclear333 Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 562 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #51 Gregorz Brzecz. dedi: Martta yeni seri çıkacağı için yenilenmez. Genişletmek için tıkla... hocam sizin ge76 geldi mi
Gregorz Brzecz. dedi: Martta yeni seri çıkacağı için yenilenmez. Genişletmek için tıkla... hocam sizin ge76 geldi mi
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 23 Şubat 2022 #52 nuclear333 dedi: hocam sizin ge76 geldi mi Genişletmek için tıkla... Bugün gelecek.
4Cosmos Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2022 #53 Gregorz Brzecz. dedi: Martta yeni seri çıkacağı için yenilenmez. Genişletmek için tıkla... Umarım yeni seride fiyat politikaları aynı şekilde devam eder, donanımsal olarak aynı düzeyde devam edeceklerini düşünüyorum. İndirimli fiyatlarına bakarsak tamamen bir f/p ürünü diyebiliriz. Gregorz Brzecz. dedi: Bugün gelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz ürünün fiyatı gerçekten TR standartlarının üstü, memnun kalmama gibi bir olasılığınızın olduğunu zannetmiyorum. Hayırlı olsun.
Gregorz Brzecz. dedi: Martta yeni seri çıkacağı için yenilenmez. Genişletmek için tıkla... Umarım yeni seride fiyat politikaları aynı şekilde devam eder, donanımsal olarak aynı düzeyde devam edeceklerini düşünüyorum. İndirimli fiyatlarına bakarsak tamamen bir f/p ürünü diyebiliriz. Gregorz Brzecz. dedi: Bugün gelecek. Genişletmek için tıkla... Hocam bahsettiğiniz ürünün fiyatı gerçekten TR standartlarının üstü, memnun kalmama gibi bir olasılığınızın olduğunu zannetmiyorum. Hayırlı olsun.