İnceleme Monster Tulpar T5 v20.3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dragon yazılımı sorun veriyordu onun driverını kendi sitesinden güncellemek gerekiyor yaşayan olursa.

Hocam Dragon Windows 10 da çalışmıyor siz nasıl çalıştırdınız bu sorunun çözümü 11 yüklemekmiş Monster bu cevabı vermek için beni bir hafta bekletti.

Ben oyun oynarken oyun moduna alıyorum.
Sessiz bir ortam da oyun oynamam gerekince ofis moduna alup OC ayarından FPS kilidini 400 yapıyorum.
Program üzerinden OC yapınca belli bir yerden sonra kırmızı yazı yazıyor işte önermiyoruz filan o yazmıyana kadar yapabilirsiniz amatörce.
Zaten oyun oynuyorsanız yapmanıza gerek yok OC.

Onun dışında insanın moralini bozacak seviyede dırrrr sesi ile birlikte birkaç saniye cihaz kilitleniyordu ve 20 dk da bir tekrar ediyordu bu durum.

Bence format attın bazen yazılımsal oluyor.

Ve bu Dragon yazılımı etki ediyor mu gerçekten anlık gözlem veya öncelik kısımlarının hiçbir etkisini gözlemleyemedim aksine bir de verileri takip ediyor sanki website tanımaya kadar özellikleri var.

Windows 10 kullandığım için deneme fırsatım olmadı ama çok bir beklentim yok ilerleyen zamanlarda 11 kurarım büyük ihtimal o zaman denerim.

Evet hocam anlaşılmaz bir Drr sorunu var.
Ben de 1,5 hafta once yasadim.
Nedenini anlamadim, driverlar site ve Intel aracindan kuruldu.
Tekrat yaşarsaniz bana haber verin.
Galiba sorun ControlCenter ama...

Anlamadim sorun yazilimsal ama hangi yazilim acaba?
Sorun donanimsal olsa mavi elran verirdi ses sirasinda.
Tekrar yasarsam daha derin dusunecegim.

ControlCenter ayarlarini deniye deniye elde etmelisiniz.

Bu arada Dragon programi cidden ise yariyor.

Bu program için 11 geçilir mi?
11 de hata bug vs var mı?
(Yazım kurallarına dikkat et hocam ban atıyorlar anında)
11 de hatalar var, yani her ne kadar iyi olsa da sisteminiz daha yavas calisan (1-2 milisaniye kadar ama fark ediliyor) arayuzu var.

Ama pragram cidden iyi.

Kalsın o zaman 1 2 ay daha Windows 10 kullanmaya devam bu sürede sorunlar gider.
Hocam siz hic anlik donma+drr sesi yasadiniz mi?
Artik eminin sirun donanimsal degil bir yazilim veya surucude sorun var ama hangisi?

1 kere 1,5hafta once yasadim.
Hergun 30dk minecraft oynuyorum 1 haftadir cit yok.

PC'yi oyun modunda kullanırken fan sesinin azaltılması gibi bir seçeneğimiz var mı acaba? Büyük, küçük her oyunda yüksek ses seviyesi rahatsız etmekte. Control Center üzerinden sanırım ayarlamalar yapılabiliyor ama çok da anlamadım.
Hocam siz hiç anlik donma+drr sesi yasadiniz mi?
Artik eminin sirun donanimsal degil bir yazilim veya surucude sorun var ama hangisi?

1 kere 1, 5hafta once yasadim.
Her gün 30dk Minecraft oynuyorum 1 haftadir cit yok.

Bu sorunu 1 kere ben de yaşadım. CS:GO'da harita yüklenirken takıldı ve mavi ekran alacağımı zannettim. Daha sonra kendine geldi. Sorunu ben de anlamış değilim.

Bu sorunu 1 kere ben de yaşadım. CS:GO'da harita yüklenirken takıldı ve mavi ekran alacağımı zannettim. Daha sonra kendine geldi. Sorunu ben de anlamış değilim.
Sürücüyü siteden mi yoksa USB'den mi kurdun?
Çok nadiren ve mavi ekran vermediği için kafaya takmadım.
Ama yani stres testi yapıyorum, TimeSpy, FireStrike falan hepsi ama gık yok.
Hayır
Yaşadığım sorun: Dragon çalışmaması.
Ofis modunda bazen çok az coil whine.

Şansa bu cihazda hiç sorun yaşamadım umarım yaşamamda.
Ben de o hatayı 1 kere aldım.
Olay yazılımsal ama hangisi?
Aklıma CC geliyor.
Ben USB ile CC'ı guncelledikten 2 gün sonra ilk defa bu hatayı aldım.

Sürücüyü siteden mi yoksa USB'den mi kurdun?
Çok nadiren ve mavi ekran vermediği için kafaya takmadım.
Ama yani stres testi yapıyorum, timespy, firestrike falan hepsi ama gık yok.

USB'den yaptım. Ayıca @KeReM BeY gibi ben de Windows 10 kullanıyorum. Bazı yazılımlar hata verdi. Arkadaşım Windows 11 kullanıyor ve çoğu oyunda daha iyi performans aldığını söyledi. Yükseltmeyi düşünüyorum bende. Sizde de hissettiniz mi hocam Windows 11 kullanıyorsunuz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…