Monster Tulpar T5 V21.1 BIOS Güncellemesi

DenBay Tech

Hectopat
Makaleler
5
Merhabalar. Elimde bir tane Monster Tulpar T5 serisinin v21.1 modeli bilgisayar var ve bunun BIOS'unu güncellemek istiyorum. BIOS dosyalarını nereden indirebilirim?
Bana yardımcı olabilir misiniz?

Monster Tulpar T5 V21.1.
CPU: Intel Core i7 10875H 2.3 GHz 8 Çekirdek 16 Thread.
RAM: 16 GB 2933 MHz DDR4.
GPU:
- Comet Lake işlemcisi için Intel UHD Entegre Grafik Kartı.
- NVIDIA GeForce RTX 2060 Mobile 6 GB GDDR6.
BIOS: Aptio Setup Utility.
Boot Modu: UEFI.

Müşteri hizmetlerini arayıp mevcut BIOS sürümünüzü söylediğinizde yardımcı oluyorlar.

Müşteri hizmetlerini arayıp mevcut BIOS sürümünüzü söylediğinizde yardımcı oluyorlar.
Peki müşteri hizmetleri olmadan BIOS sürümlerine erişebilir miyiz ?
Merhabalar. 2 Hafta yurt dışındaydım ve müşteri temsilcilerini arayamadım çünkü dağlık alandaydık dolayısıyla İnternet yoktu ancak şu an evdeyim ve mail attım. Bana bios sürümlerini attılar N.1.06 dan N.1.08 e geçtim fakat ne hikmetse hala Turbo Fan yok veya Klavye denetim merkezi nden değişmiyor.

Son düzenleme:

Klavyede FN ve 1 tuşuna aynı anda basmayı deneyebilir misiniz? Bazı modellerde bu tuş kombinasyonu ile Turbo fan aktif hale geliyor.(1 tuşuna W tuşunun üstündeki yerden basın NumLock'tan basmayın)

Klavyede FN ve 1 tuşuna aynı anda basmayı deneyebilir misiniz? Bazı modellerde bu tuş kombinasyonu ile Turbo fan aktif hale geliyor.(1 tuşuna W tuşunun üstündeki yerden basın NumLock'tan basmayın)
Konu biraz hortlamış oldu. Bilgisayarı satalı aylar oldu

Acer Nitro 5 AN515-45 kullanıyorum. Soğutması Monster'a göre ferzah ferzah iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…