Monster Tulpar T5 v21.1 Turbo fan yok

DenBay Tech

Hectopat
Makaleler
5
Merhabalar Monster notebook Tulpar T5 v21.1 modeline sahibim. 1 aydır cihazımı kullanıyorum herhangi bir sorunu yoktu ancak Turbo fan seçeneği gitmiş ve klavye parlaklığı sadece prize takınca çalışıyor ne kısılıyor ne de açılıyor. Fan ise Turbo oyun modu vs demek yerine fanboost olmuş nasıl çözebilirim yardım edin lütfen. Denetim merkezinden fan hızı değişmiyor sadece düğme fanı etkiliyor.
Monster Tulpar T5 v21.1
CPU: Intel Core i7 10875h 2.3 GHz 8 çekirdek 16 thread Comet Lake.
RAM: 16 GB 2933 MHz DDR4l.
GPU: NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB GDDR6.
Ekran: 1920 X 1080 144 Hertz.
Klavye: 4 bölge RGB ışıklı.

Annotation 2021-05-04 123336.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlemleri uygulayarak siteden son sürümü indirirseniz sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum.

BIOS'unuz güncel olmayabilir.
Benim de aklımdan o geçiyor ama BIOS sürümlerini nereden bulabilirim Sitesinde varsa linkini atabilir misiniz çünkü ben aradım taradım ama bulamadım. Bu arada Kontrol Merkezini Kaldırıp yeniden kurdum sonuç maalesef değişmedi.

Annotation 2021-05-04 135710.png

BIOS'unuz güncel olmayabilir.
Yeniden Merhabalar. BIOS Sürümünü indirdim N.1.06 dan N.1.08 e çıktım fakat sonuç değişmedi. Hala keyboard features bölümünde sadece light bar var ve Turbo Fan görünmüyor.

Son düzenleme:
Merhaba eski konuya mesaj atmak istemiyorum ama çözebildiniz mi? Aynı sorunu ben de yaşıyorum ve bir çözüm bulamadım da.

Dostum sorunu çözebildin mi bilmiyorum ama çözemediysen tek çözümü laptopunu Monster teknik servise götürmen. Ben de denedim hiçbir şekilde yapamadım teknik servise götürünce hemen yaptılar. Bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlar da bunu yapabilirler benim hayatımdan altı ay gitti sizin de gitmesin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı