Monster Tulpar T5 V21.3 sağlıklı kullanmak

Arkadaşlar selamlar. Hayatımda ilk kez üst seviye bir laptopum oldu ve ben bu laptopu olabildiğince sağlıklı kullanmak istiyorum.
Laptop bu. Şu an için güzel bir soğutucu ile kullanıyorum. Temizlik olayı da bezle arada sırada tozunu falan alıyorum. 6 ayda bir de bakıma vermeyi düşünüyorum.
Bunlar dışında ömür uzatır dediğiniz her türlü bakım ve onarım taktiklerine açığım. Şimdiden teşekkür ederim :)

Arkadaşlar iyi niyetli yorumlarda bulunmuşlar ancak bilgi eksikliğinden yanlış bilgi vermişler. Bu modelin içinde özel bir sıvı soğutma termal macun var. Yani 2 ayda 6 ayda 1 değişmesine gerek yok. Bu macunun kullanım ömrü 2.5 yıldır. Yani iki buçuk yıl hiçbir şey yapmana gerek yok. (Genel temizliğine elbette dikkat edilecek) Bu durum i7-10875H işlemcili monster modelleri için de geçerli. Ayrıca muhakkak Monster tarafından yapılmalı. Zaten ücretsiz şekilde değiştiriyorlar.

Arkadaşlar iyi niyetli yorumlarda bulunmuşlar ancak bilgi eksikliğinden yanlış bilgi vermişler. Bu modelin içinde özel bir sıvı soğutma termal macun var. Yani 2 ayda 6 ayda 1 değişmesine gerek yok. Bu macunun kullanım ömrü 2.5 yıldır. Yani iki buçuk yıl hiçbir şey yapmana gerek yok. (Genel temizliğine elbette dikkat edilecek) Bu durum i7-10875H işlemcili monster modelleri için de geçerli. Ayrıca muhakkak Monster tarafından yapılmalı. Zaten ücretsiz şekilde değiştiriyorlar.
Sağolun hocam bilmiyordum.
Hoşgeldiniz bu arada umarım diğer yorumlarınız da aynı kalitede olur :).

Teşekkürler hocam bilgilendirme için :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı