Uras Ali
Femtopat
Arkadaşlar selamlar. Hayatımda ilk kez üst seviye bir laptopum oldu ve ben bu laptopu olabildiğince sağlıklı kullanmak istiyorum.
Laptop bu. Şu an için güzel bir soğutucu ile kullanıyorum. Temizlik olayı da bezle arada sırada tozunu falan alıyorum. 6 ayda bir de bakıma vermeyi düşünüyorum.![]()
Tulpar T5 V21.3 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 gaming laptop ile bir masaüstü performansını dizüstünde yaşayabilirsiniz. Tulpar T5 modelleri ile gerçekçi bir oyun deneyimine hazır olun!www.monsternotebook.com.tr
Bunlar dışında ömür uzatır dediğiniz her türlü bakım ve onarım taktiklerine açığım. Şimdiden teşekkür ederim![]()
Arkadaşlar iyi niyetli yorumlarda bulunmuşlar ancak bilgi eksikliğinden yanlış bilgi vermişler. Bu modelin içinde özel bir sıvı soğutma termal macun var. Yani 2 ayda 6 ayda 1 değişmesine gerek yok. Bu macunun kullanım ömrü 2.5 yıldır. Yani iki buçuk yıl hiçbir şey yapmana gerek yok. (Genel temizliğine elbette dikkat edilecek) Bu durum i7-10875H işlemcili monster modelleri için de geçerli. Ayrıca muhakkak Monster tarafından yapılmalı. Zaten ücretsiz şekilde değiştiriyorlar.