Monster Tulpar T5 v21.6 Intel GPU'da ekran titremesi

Ben ürünü iade ettim. Legion pro aldım onu kullanıyorum.
anladım hocam legion pro bütçemin çok üstünde zaten stokta da göremedim normal legion 5 modeli var r7 5800h ve rtx3060 ile onu da düşünüyorum bilginiz var mı tavsiue eder misiniz

15 gün önce 5600 lü 12k idi. Güzel fiyattı. Bende yakalamıştım indirimi. Benim önceliğim en iyi ekrandı. Diğer bileşenler önemli deildi. Ondan proyu bekledim.
Diğer yandan pro olmayan modelde gayet iyi. Omen serisini araştırın. O da iyi. Hatta düz legiondan da iyidir. Ama türkiyede fiyat politikası avrupayla aynı deil. Yani avrupadaki ürün bi markada bizde ucuzken diğerinde pahalı oluyo. Fiyatı ataştırın.

Son düzenleme:

Direk Şikayetvar'dan yazin ust yetkiliyle konusun iade edeceginizi soleyin butun kutu aksesuarlari yollayin ıade edin sorunuzu soleyin 15 gun degil ben 6 ay icinde iade ettim.

Oyle hocam benimki de. Bu arada konuya istinaden laptobun yenisini verdiler. Power tusu olayi hala sert basmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…