Monster Tulpar T5 v21.6 Intel GPU'da ekran titremesi

15 gün önce 5600 lü 12k idi. Güzel fiyattı. Bende yakalamıştım indirimi. Benim önceliğim en iyi ekrandı. Diğer bileşenler önemli deildi. Ondan proyu bekledim.
Diğer yandan pro olmayan modelde gayet iyi. Omen serisini araştırın. O da iyi. Hatta düz legiondan da iyidir. Ama türkiyede fiyat politikası avrupayla aynı deil. Yani avrupadaki ürün bi markada bizde ucuzken diğerinde pahalı oluyo. Fiyatı ataştırın.
 
Son düzenleme:
Merhaba. Bilgisayarı alalı 1.5 ay oldu. Toplasan 5 kez falan açtım yoğunluktan ve okulların da henüz açılmamasından dolayı. Sıkıntı şu ki, Intel GPU'dayken ekran titriyor. Kıpraşma gibi. Normalde BIOS'tan sadece NVIDIA'yı kullanacak şekilde ayarlamıştım. Ama batarya gücü lazım olduğu için o ayarı kapattım. Özellikle Discord uygulamasında, ekranın titrediği hissediliyor.

Bunun dışında şöyle garip bir problem ile de karşılaştım. Yine Intel GPU'yu kullanırken ekran bir anda gidip, aşağıdaki görseldeki gibi oldu. Ne yapılır?

Direk Şikayetvar'dan yazin ust yetkiliyle konusun iade edeceginizi soleyin butun kutu aksesuarlari yollayin ıade edin sorunuzu soleyin 15 gun degil ben 6 ay icinde iade ettim.
 
Hocam ürünü bugün aldım ama Power tuşuna normal basınca değil de sert basınca açılıyor sizinkinde de durum aynı mıydı?



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu şekilde hocam.
Oyle hocam benimki de. Bu arada konuya istinaden laptobun yenisini verdiler. Power tusu olayi hala sert basmak gerekiyor.
 

Geri
Yukarı