Monster Tulpar T5 v23.1.2 alınır mı?

Sahsen bizzat almanı hiç tavsiye etmem nedwnmi garantin bitince statiklenme tetiklrnme sorunu yasarsin bakima gondetmezsen de fanlar arizabilinir boş ver Monster'i tecil etilmis bir marka Acer HP ASUS MSI Dell Lenovo gibi markalara bak.

Aynı model fakat SSD ve RAM daha düşük.
Anladım yani sadece ssd ve ram değişince 5 6 bin lira fark oluyor yani kullandıkları parçalar kaliteli o zaman

Anakart kaliteli olmasa limitli olurdu cihaz, macun dışında kalitesiz parça yok denebilir.
Tamamdır hocam sorularımı cevapladiginiz için hepinize çok teşekkür ederim cansınız <3

Sahsen bizzat almanı hiç tavsiye etmem nedwnmi garantin bitince statiklenme tetiklrnme sorunu yasarsin bakima gondetmezsen de fanlar arizabilinir boş ver Monster'i tecil etilmis bir marka Acer HP ASUS MSI Dell Lenovo gibi markalara bak.

Ne kadat cakma OEM basan Clevo Tongfang Mali seven insanlarsiniz iyi para aliyorsunuzdur.

Kendim kullanıyorum, merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

ThrottleStop üzerinden TPL menüsü SS atabilir misin?
3 modun tpl değerleri böyle.

--

Şunu eklemekte fayda var, undervolt protection olduğu için undervolt yapamıyorsun.

Dosya Ekleri

• eğlence mod.png
    30,4 KB · Görüntüleme: 38
  • performans mod.png
    33 KB · Görüntüleme: 41
  • sessiz mod.png
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…