İnceleme Monster Tulpar T5 v23.1.2

Hocam siz ne yaptınız karar verebildiniz mi ne alacagınıza, benım hala Victus 16 da ki limit mevzusu kafamı kurcalıyor, Monster'e yönelmek istiyorum burada da ısınma problemi kafayı karıştırıyor macun ile ısınmanın çözüldügünden emin olabilsem Monster alacagım.

Victus cihazlar düsük W değerlerinde bile 90 derece olurken Monster 70W 70 derece oluyor.

O dedifin olay offset değeri ile ilgili, 98 derece bu cihaz için rahat rahat W kısmaz.

Victus cihazlar düsük W değerlerinde bile 90 derece olurken Monster 70W 70 derece oluyor.

Canlı testler var YouTube'da Monster bilgin ısınıyor işte 2-3 video izledim hepsi aynı 95 dereceler de cihaz Victus'ları da izledim gayet stabildi AMD işlemcisi olanları diyorum, ama dedigim gibi işlemci kısıtlaması zaten kafamı karıştıran mevzu O, macun degişimi sonrası Monster'in sıcaklıklarının düşeceginden emin olsam gidip Monster alacagımı da belirttim.

Kardeşim hepsi MX4 macun ile alakalı, AMD işlemcili modellerinde bile limit bulunuyor yapmayın lütfen. R23 testinde 3 k fark var aralarında.

Kardeşim hepsi MX4 macun ile alakalı, AMD işlemcili modellerinde bile limit bulunuyor yapmayın lütfen. R23 testinde 3 k fark var aralarında.

Tamam da bu macunu veya ısınma durumunu Monster bilmiyor mu ya da akıl edemiyor mu diye soruyor insan, arkadaşımda bir alt modeli var çocuk kapanmasından dolayı oyun oynayamıyor işlemci ısınıyor PC kendini kapatıyor 40k ya yakın para verip insan bir de macunla falan ugraşmak istemiyor o da ayrı bir konu.

Macun Max 200TL, 40k verip de onu alamıyorsa gitsin Victus alsın limitli şekilde kullansın. Abra A5 v13.1 cihazımda bile MX4 kullandılar, kendim değisim yaptım 70 üstünü görmüyor şu an.

Macun degişip kullanan arkadaşlar var sanırım burada onların yorumlarını gözlemlerini bekleyip ona göre bir karar verecegim benim de gönlümden geçen Monster ama 15-30 FPS fazla alacagım diye de yana yana PC kullanmak istemiyorum.

15-30 falan değil, CS falan oynarsan 100'e yakın artış olur.

Macun Max 200TL, 40k verip de onu alamıyorsa gitsin Victus alsın limitli şekilde kullansın. Abra A5 v13.1 cihazımda bile MX4 kullandılar, kendim değisim yaptım 70 üstünü görmüyor şu an.

Mevzu zaten 200TL vermek degil mevzu o kadar para verip bir de bunlarla ugraşacak olmak.

Yana yana? Macun değişiminden sonra çoğu cihazdan çok daha soğuk çalışıyor oyun içinde, tam tersi olabilir o.

Mevzu zaten 200TL vermek degil mevzu o kadar para verip bir de bunlarla ugraşacak olmak.

Laptop alıyorsunuz, macun değişimi ve cihaza bakım yapmak sizin için bir uğraş olmamalı. 6 ay sonra fanlar tozlandiginda da aynısını mı diyeceksiniz 40 bin verdiğim cihazda bununla uğraşıyorum diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…