İnceleme Monster Tulpar T5 v23.1.2

Aynen yana yana, macun degişmemiş hali için konuşuyorum ben macun degişmedigi takdir de ısınmadıgını inkar edebilir misin? Ugraşmak mevzusuna da gelince illaki ilgilenmek lazım cihazlarla bakımını yapmak lazım oradaki söyledigim kasıt 40k para verip 0 cihaz alıyorsun ayrıca macun sipariş ediyorsun 0 gelen cihazın içini açıp macun sürmekle ugraşıyorsun.

Uğraşma servise ver değişsinler, sorun buysa çözüm basit.

Ee, 0 cihaza macun sürdün ne oldu mimlendin falan mı? Boş yani, diğer modelleri alabilirsin o zaman belirttiğin gibi yana yana takılırsın.

Ee, 0 cihaza macun sürdün ne oldu mimlendin falan mı? Boş yani, diğer modelleri alabilirsin o zaman belirttiğin gibi yana yana takılırsın.

Sana göre boş bana göre dolu ben ugraşmak istemiyorum, canım ister ugraşırım canım ister ugraşmam bunun da kararını ben veririm.

Sana göre boş bana göre dolu ben ugraşmak istemiyorum, canım ister ugraşırım canım ister ugraşmam bunun da kararını ben veririm.

Ya dostum ben ne yazdım? Madem uğraşmayacaksın götür servise halletsinler.

Uğraşma servise ver değişsinler, sorun buysa çözüm basit.

Bulundugum ilde servisi yok, orada da sürüp göndermiyorlar satın alırken, cihaz bana gelecek sonra macunla birlikte tekrar onlara kargolamam gerekecek.

Bulundugum ilde servisi yok, orada da sürüp göndermiyorlar satın alırken, cihaz bana gelecek sonra macunla birlikte tekrar onlara kargolamam gerekecek.

Eskişehir'den İstanbul'a kargonun gidip gelmesi 5-6 gün sürüyor benim için, 1 ay falan değil yani. Uğraşmak istemiyorsan limitli Victus cihazı alırsın o zaman.

Burada soru sormaman lazım o zaman komiksiniz vallahi, senin aldığın cihaz veya yediğin haltlar beni zaten ilgilendirmiyor. Uğraşmam ben diyorsan seçeneklerin zaten belli, neyini uzatıyorsun ki?

Ben neyi uzatmışım basitce dedim ki macun degişimi yapan arkadaşlar var onların geri bildirimine göre bir tercih yapacagım sadece birkaç nokta var kafamı karıştıran dedim kimseye de bir soru sormadım.

Eskişehir'den İstanbul'a git gel 5-6 gün sürüyor benim için, 1 ay falan değil yani. Uğraşmak istemiyorsan limitli Victus cihazı alırsın o zaman.

Canım hangisini isterse onu alacagım zaten, kimse size ben ugraşmak istemiyorum benim yerime siz ugraşın demiyor, sizi alakadar eden bir durum yok benim ugraşıp ugraşmayacak olmam sizi bu kadar kasmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…