İnceleme Monster Tulpar T5 v23.1.2

Sentetik test bu farkında mısın? gir bakalım oyuna %7 işlemci kullanımıyla ne yapacak

Konu sahbine hayırlı olsun, bende yıllardır Monster marka laptop kullanırım ve çok memnunum.
Benim bir arkadasimda Abra A7 var o da cok memnun. Cok eski modeli ama. Ayrica sentetik test oldugunu biliyorum %7 cok dusuk bir oran yinede.

Kazık fiyatta olmasalar iyi cihazlar, 154 watt 93 derece ha? Benim cihaz 80 watt 93 derece maalesef

Diğer cihazlarla karşılaştırsanız iyi olurdu.

Kazık fiyatta olmasalar iyi cihazlar, 154 watt 93 derece ha? Benim cihaz 80 watt 93 derece maalesef

Diğer cihazlarla karşılaştırsanız iyi olurdu.

Evet bazı cihazları gereksiz pahalı.

Aynı modele sahibim. Fabrika çıkışı kullanıyorum. 2-3 defa oyunlarda bilgisayar donup reset attı kendine. Tahminimce işlemciden kaynaklı. İşlemci performans modunda 100 derecelere çıkıp iniyor. Ortalama 97 98 derece çalışıyor oyunlarda. Undervolt yapamıyoruz maalesef. Eğlence modunda kullanılacak ya da macun değiştirilecek.

Macun kötü, macunu değiştirin.

İşlemci de limit yok, muhtemelen sadece Thermall ile kendini frenlemeye çalışıp frenleyemiyordur.

Macun kötü, macunu değiştirin.

İşlemci de limit yok, muhtemelen sadece thermall ile kendini frenlemeye çalışıp frenleyemiyordur.

Hangi macunu önerirsin hocam?

Bende Control Center öyle değil sebebi nedir acaba?

Modelden modele değişiyor, genelde son çıkan modellere yeni şeyler sunuyor. Driver konusunda Monster firması çok kötü, yıllardır kullanırım ama bu konuda başarısızlar. Garantisi biten ve eski modellere üvey evlat muamelesi yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…