İnceleme Monster Tulpar T5 v23.1.2

Bu cinebench r23 testini, 10dk ya ayarlayıp test yaparmısın ve 5. Dk larda felan kaç wat cekip, kaç derece olduğunu gösterirmisin. (Hatta 20-30 saniyelik bir video paylaşırsan iyi olur testin 5.dk larında felan. Çünkü cihaz frekans kısıp soğuyunca tekrar wat arttırabilir yani 150w'ı sürekli veremez. Büyük ihtimalle 100w civarında çalışabilir.) Çünkü kısa süreli olan test pek anlam ifade etmiyor.
Ayrıca skoruda paylaşın 18 bin alacağını zannetmiyorum tahminimce 16 bin max alır, 10dk'lık testte.
Eğer cideen yanılırsam 52k ya 4070 monster alacağım.

@fadedninna

@403976

@646148

Çünkü beğenmediğiniz hp omen bile (ki ben de beğenmiyorum) (13700hx)
130 wat çekiyor kısa testte ama 10dk lık testte berbat soğutması yüzünden 60w ile 110w arasïnda gidip geliyor.

10 dakikalık test yapmıştım bundan önce SS'i bulduğumda eklerim bu cevaba.

@ahmetusta0 Ekledim.

Dosya Ekleri

• image.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 42
Sentetik test bu farkında mısın? gir bakalım oyuna %7 işlemci kullanımıyla ne yapacak

Konu sahbine hayırlı olsun, bende yıllardır Monster marka laptop kullanırım ve çok memnunum.
Hocam siz ne kullanıyorsunuz 55 60k bandında 12gb vramli mümkünse 4070 ekran kartlı 13. Nesli i7 i9 birşey düşünüyorum ama piyasada düzgün birşey bulamadım bir tavsiyeniz var mıdır

İşlemci kaç wat çekip kaç derece de çalışıyor bunu da paylaşır mısınız?

Vallahi onların SS'ini almamışım, but testide geçen ayın 29'da yapmışım sen istedin diye aradım buldum.

işlemci kaç wat çekip kaç derece de çalışıyor bunu da paylaşırmısınız.

Acelesi yok ama laptop alacağım da o yüzden soruyorum fırsatınız olursa ve test edebilirseniz iyi olur.
Ayrıca 1350hx stokta yok çoğu yerde rtx 4070 lik 13700hx li model de de limit yok değil mi ?

Ayrıca 1350hx stokta yok çoğu yerde RTX 4070'lik 13700HXli model de de limit yok değil mi?

Hocam Monster'dan bahsediyosanız arayıp bilgi alabilirsin gerçi ben limit olduğunu düşünmüyorum.

Vallahi onların SS'ini almamışım, but testide geçen ayın 29'da yapmışım sen istedin diye aradım buldum.
Peki bu cihaza sahip başka birisi var mı etiketleseniz. Çünkü dediğim gibi sıcaklık değerleei benim için önemli r23 de 10dk'lık test için.

10 dakikalık test yapmıştım bundan önce SS'i bulduğumda eklerim bu cevaba.

@ahmetusta0 Ekledim.

Bu testi yaparken arkada bir sürü uygulama açıktı hocam, hatta ekran açmıştınız bana. Bu testte düşük olması normaldir.

Peki bu cihaza sahip başka birisi var mı etiketleseniz. Çünkü dediğim gibi sıcaklık değerleei benim için önemli R23 de 10Dk'lık test için.

154W 93 derece olması gerekiyor, zaten incelemede yer alıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…