İnceleme Monster Tulpar T5 v23.1.2

Dostum macun degişimi sonrası sıcaklık degerleri ne durumda? Test edebildin mi bilgilendirirsen sevinirim.
Boş halde 50, oyuna (Rust) girdiğim zaman 70-80 gördüm. İlerleyen zamanlarda daha net cevap verebilirim.

Selam, termal macunu sadece işlemcide mi kullandınız ekran kartında da kullandınız mı? Ekran kartı ve işlemci olarak önceden kaç derecedeydi şimdi kaç derede çalışıyor?
ikisinde de kullandım. Termal macun değiştirmeden önceki değerleri bilmiyorum ama değiştirdikten sonra bir problemle karşılaşmadım

Boş halde 50, oyuna (Rust) girdiğim zaman 70-80 gördüm. İlerleyen zamanlarda daha net cevap verebilirim.

Tamamdır dostum geri bildirimlerin bizim için kıymetli, stres testlerine sokup verileri paylaşabilirsen çok yardımcı olmuş olursun.

BIOS Update yok ki.

Ben dün müşteri hizmetleri ile görüştüm dostum. Gelmiş BIOS Update. Bilgin olsun. Bu arada macunu sipariş ettim ben. Şu an değiştirmeden önceki değerlerim BF 2042 için söylüyorum. Tam performans modunda 98-100 derecede sabit kalıyor. PC ısıdan dolayı kapanıyordu. Macun değiştirince bilgisini veririm buradan.

Bekliyoruz dostum, hangi macunu sipariş ettin?

Hocam rica etsem güncellersen nasıl yapıldığı hakkında video çeker misin? Bizde yapalım. Ben yapmayı bilmiyorum.

Konu sahibinin aldığı macunun aynısını aldım hocam. Grizzly Kryonaut aldım.

Teşekkürler müsait oldugunuzda stres testine sokup sıcaklık degerlerini atarsanız sevinirim, benım de bu modele yönelmemde yardımcı olur.

Hocam rica etsem güncellersen nasıl yapıldığı hakkında video çeker misin? Bizde yapalım. Ben yapmayı bilmiyorum.

Konu sahibinin aldığı macunun aynısını aldım hocam. Grizzly Kryonaut aldım.
Cinebench r23 de multi cpu testi yapar mısınız 10dk lık ve hwinfo ile birlikte cpu wat ve tempature yi paylaşabilir misiniz.
İntel işlemciler önce max wat da 100° leri görüyor, ondan sonra frekans kısıp daha düşük wat seviyelerinde ve daha serin 90° gibi çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…