Monster Tulpar T5 v23.2 boştayken bile 100 derecede çalışıyor

MTaha42

Femtopat
Daha fazla  
Monster laptopum boştayken bile 100 derece ve boştayken daha yüksek MHz değerlerine çıkıyor, oyundayken kısıtlamaya giriyor ve 2500 ve 1500 arası değerlerde takılıyor.
Alalı 2 yıl oldu.

İsterseniz donanımım i7 122650H CPU RTX 4060 75+25W 8 GB geri kalana gerek yok sanırım.

Tozdan bloklar tıkalı Monster'ın bildiğim kadarıyla kendi servisi var ve ücretsiz gidip en yakın servise bakımını yaptırmanızı ve sorunu belirtmeni öneririm

İsterseniz donanımım i7 122650H CPU RTX 4060 75+25W 8 GB geri kalana gerek yok sanırım.

Çok büyük bir tıkanıklık olduğunu sanmıyorum.

Macunların kuruma olasılığı da var 6 ayda bir macun değişimi şart laptoplarda

Fanlar ne kadar hızlı dönerse dönsün işe yaramıyor fulllüyorum yine tık yok o garibime gitti.

MX4 sürüyorlar pump out yapabilir.

Fanlar ne kadar hızlı dönerse dönsün işe yaramıyor fulllüyorum yine tık yok o garibime gitti.

Blokların tıkanıklığı tam da dediğiniz gibi sonuçlara yol açıyor macun da cabası

Yani kısacası çok türlü şey olabilir servise götürmeniz herkes açısından en sağlıklı şey olur

Bakım zamanı geldi biliyorum ama yine de bu kadarı da biraz abartı sıcaklıklar değil mi?

Boştayken bile 100 derece.

Bakım zamanı geldi biliyorum ama yine de bu kadarı da biraz abartı sıcaklıklar değil mi?

Boştayken bile 100 derece.

Farkındayım eğer isterseniz bakımdan sonra format atabilir ya da antivirüs programlarıyla tam tarama yaparak sonuca bakabilirsiniz biraz da olduğunuz şehre bağlı bende de HP marka eski olmayan laptop var fakat her şeyi tam yapmama rağmen normal kullanımda ekran kartı değerleri iyiyken oyunda 100 derecede çalışıyor bende buna çözüm bulamadım

Merak ettim eski laptop HP di de
Bir ara virüs girmişiti PC'ye ama Defender'dan hallettim bir de galiba Windows geri döndürme noktasına döndürdüm.

Merak ettim eski laptop HP di de
Bir ara virüs girmişiti PC'ye ama Defender'dan hallettim bir de galiba Windows geri döndürme noktasına döndürdüm.

Her şeyi denedim voltajı düşürmeyi falan ama ümidi kestim kaldı öyle arada bir açıyorum laptopu

Her şeyi denedim voltajı düşürmeyi falan ama ümidi kestim kaldı öyle arada bir açıyorum laptopu.

Harici ekran kartını daha az kullanack şekilde ayarlamayı denedin mi benim PC'yi ben bakıma gönderirim belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…