Monster Tulpar T5 V23.2 100 derece oluyor

Bütçe
35.000
Keşke iade etmeseydin. Sadece macun değişikliği yapmak istiyorum dersen zaten değiştirmezler, fazla ısınıyor demen yeterliydi.

Arkadaşlar dediklerinizden sonra iadeyi geri çektim. Yalnız termal macun sürmek istediğimi detaylı bir şekilde belirttim fakat cihazım alınalı 1 hafta olduğu için 6 ay boyunca herhangi bir şekilde macun sürdüremiyormuşum. 6 ay sonrasında dediğinizi yapacağım.

Arkadaşlar dediklerinizden sonra iadeyi geri çektim. Yalnız termal macun sürmek istediğimi detaylı bir şekilde belirttim fakat cihazım alınalı 1 hafta olduğu için 6 ay boyunca herhangi bir şekilde macun sürdüremiyormuşum. 6 ay sonrasında dediğinizi yapacağım.
Hayır direkt gönder ve belirt, 6 ay falan bekleme.

O islemci isinir kardesim, Monster'da biraz fazla isinir. O yuzden normal degerler.

Abi cihazdaki soğutma çok iyi fakat kullanılan macun pump out yapıypr, eskiden hydronout kullanan marka şu an MX4 kullanıyor maalesef. 2 ay önce yeniletince 2 yıl boyunca 70 üstü görmeyen cihazım 95 altına inmeyince anladım. Instagram üzerinden Monster'a sordum o zaman öğrendim MX4 kullanıldığını.

Abi cihazdaki soğutma çok iyi fakat kullanılan macun pump out yapıypr, eskiden hydronout kullanan marka şu an MX4 kullanıyor maalesef. 2 ay önce yeniletince 2 yıl boyunca 70 üstü görmeyen cihazım 95 altına inmeyince anladım. Instagram üzerinden Monster'a sordum o zaman öğrendim MX4 kullanıldığını.
Hydronaut'ta pumpout yapiyor. Kullandim.

MX4 gibi birkaç haftada olmuyor abi en azından daha az uğraştırıyor, kyronout falan daha iyi sonuç verir aslında.
Piyasadki macunlarin hicbirini kullanamazsin muhtemelen hepsi pumpout yapar, o yuzden laptop ureticileri belirli markalari kullaniyor.

MX4 gibi birkaç haftada olmuyor abi en azından daha az uğraştırıyor, kyronout falan daha iyi sonuç verir aslında.

Bu arada o bilgisayrlarin fabrikasyon cikis macunlari MX4 degil. MX4'u Monster servisindeki salaklar kullaniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı