Hayır direkt gönder ve belirt, 6 ay falan bekleme.Arkadaşlar dediklerinizden sonra iadeyi geri çektim. Yalnız termal macun sürmek istediğimi detaylı bir şekilde belirttim fakat cihazım alınalı 1 hafta olduğu için 6 ay boyunca herhangi bir şekilde macun sürdüremiyormuşum. 6 ay sonrasında dediğinizi yapacağım.
O islemci isinir kardesim, Monster'da biraz fazla isinir. O yuzden normal degerler.
Hydronaut'ta pumpout yapiyor. Kullandim.Abi cihazdaki soğutma çok iyi fakat kullanılan macun pump out yapıypr, eskiden hydronout kullanan marka şu an MX4 kullanıyor maalesef. 2 ay önce yeniletince 2 yıl boyunca 70 üstü görmeyen cihazım 95 altına inmeyince anladım. Instagram üzerinden Monster'a sordum o zaman öğrendim MX4 kullanıldığını.
Hydronaut'ta pumpout yapiyor. Kullandim.
Piyasadki macunlarin hicbirini kullanamazsin muhtemelen hepsi pumpout yapar, o yuzden laptop ureticileri belirli markalari kullaniyor.MX4 gibi birkaç haftada olmuyor abi en azından daha az uğraştırıyor, kyronout falan daha iyi sonuç verir aslında.
MX4 gibi birkaç haftada olmuyor abi en azından daha az uğraştırıyor, kyronout falan daha iyi sonuç verir aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.